Asü, Almanya'da Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Asü, Almanya'da Tanıtıldı

Asü, Almanya\'da Tanıtıldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Dış İlişkiler Ofisi'nin, Almanya'nın Berlin ve Köln şehirlerinde TD Platform e.V. ile Trucas tarafından düzenlenen 3. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı'na katıldığı bildirildi.

29.05.2014 10:04

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Dış İlişkiler Ofisi'nin, Almanya'nın Berlin ve Köln şehirlerinde TD-Platform e.V. ile Trucas tarafından düzenlenen 3. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı'na katıldığı bildirildi.

ASÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Almanya'nın Berlin ve Köln şehirlerinde, TD-Platform e.V. ile Trucas tarafından düzenlenen 3. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı'na, çevre şehirlerden ve komşu ülkelerden çok sayıda katılım gerçekleşti.

Fuara, Türkiye'den 29 üniversite katıldı. Fuar kapsamında, Almanya'da eğitim fırsatı bulamayan veya eğitimini Türkiye'de sürdürmek isteyen gurbetçilere Aksaray ve ASÜ'nün imkanları anlatıldı.

Fuarın açılışına, Berlin Başkonsolosu Ahmet Başar Şen, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Sedat Gümüş, Türkiye üniversitelerinden çok sayıda temsilci, ASÜ adına Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Acar katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Asü, Almanya'da Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement