Askon'dan Başkan Uludağ'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Askon'dan Başkan Uludağ'a Ziyaret

Askon\'dan Başkan Uludağ\'a Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

08.06.2014 11:49

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri İmam Gazali Hiradağı, Bekir Aydemir, İlker Medeni ve Kurtuluş Şengül ile birlikte ziyaret ettiği Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Sarıçam'ın gelişmesi ve kalkınması için yapılması gereken çalışmalarda Askon Adana Şubesi işadamları olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. Çalışkan ayrıca, Sarıçam'ın gelecek yıllarda daha da gelişerek önemli bir merkez olacağını kaydetti.

Sarıçam'ın gelişimi ve uygulamaya konulan yeni imar kararları hakkında Askon heyetine bilgi veren Başkan Bilal Uludağ, ilçenin gelişmeye en müsait yerleşim alanı olduğunu söyledi.

Yeni belediye hizmet binası ile birlikte bu bölgede özellikle dış cephede yeni bir mimari yapı özelliğinin ortaya çıktığını belirten Uludağ, "Yeni binamız Selçuklu mimari tarzında yapıldı. Biz o bölgeye yapılacak kaymakamlık ve emniyet müdürlüğü binalarını da aynı tarzda yapılmasını arzu ediyoruz. Bunun için dış mimariye müdahale edebilmemiz için imar değişikliği yapılmasını arzu ediyoruz. Bu konuda bir çalışma yapmayı istiyoruz. Sarıçam ilçemiz konut açısından, konutlaşma bakımından sürekli değer kazanan bir yerdir" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askon'dan Başkan Uludağ'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement