Asbir, Cumhuriyet Üniversitesi'ne Ambulans Helikopter Bağışlayacak - Son Dakika
Yerel

Asbir, Cumhuriyet Üniversitesi'ne Ambulans Helikopter Bağışlayacak

Asbir, Cumhuriyet Üniversitesi\'ne Ambulans Helikopter Bağışlayacak

Avrupa Sivaslılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Taştan ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)’nde yaptığı toplantıda üniversiteye yönelik yapacakları yatırım ve faaliyet alanları hakkına görüş alışverişinde bulundu.

26.12.2013 13:39

Avrupa Sivaslılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Taştan ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)'nde yaptığı toplantıda üniversiteye yönelik yapacakları yatırım ve faaliyet alanları hakkına görüş alışverişinde bulundu. ASBİR Başkanı Ekrem Taştan, 2014 yılında C.Ü.'ye helikopter ambulans bağışlamak istediklerini söyledi.

Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Şehir ve Sanayi İşbirliği ile İlgili Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, ASBİR Başkanı Ekrem Taştan, Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ekber Şahin, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ile ASBİR yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık 40 yıllık bir üniversite olduğunu ifade ederek 9 Şubat'tan sonra en az 40 projeyi açıklayacaklarını ve onları uygulayacaklarını ifade etti.

ASBİR Başkanı Taştan ise Cumhuriyet Üniversitesi'nin kendileri için gözbebeği olan bir kurum olduğunu ifade ederek ASBİR'in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Taştan konuşmasında " Kızıl Haç'la irtibatımız var. Araştırmalar yapıldı 200- 250.000 Euro'luk bir yatırım olacak bu. İkinci projemiz ise Sivas'a 100.000 ağaç dikmek istiyoruz. Bizler böyle düşündük diğer iş adamlarımız ise buna inşallah önem verirler. 3'üncü projemiz ise engelli vatandaşlarımıza araçlarımızın bağışı devam edecek 5'inci ayda Sivas'ta dağıtımı yapılacak inşallah. Hastanemize tıbbi yardım da yapmak istiyoruz. Avrupa'da öğrenci arkadaşlarımız var. C.Ü. ile ortaklaşa hareket ederek öğrencilerimizi buluşturabiliriz. Bundan sonra biz üstümüze düşeni yaparız. Ben burada olmaktan dolayı mutluyum" ifadelerine yer verdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asbir, Cumhuriyet Üniversitesi'ne Ambulans Helikopter Bağışlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement