Aşağı Karacahisar Köyü Kütüphanesine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Aşağı Karacahisar Köyü Kütüphanesine Kavuştu

Aşağı Karacahisar Köyü Kütüphanesine Kavuştu

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan Kadın Girişimciler Kurulu, Uşak Belediyesi’nin de katkıları ile birlikte Aşağı Karacahisar İlkokulu Kütüphanesi açılış töreni gerçekleştirildi.

06.03.2014 18:00

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan Kadın Girişimciler Kurulu, Uşak Belediyesi'nin de katkıları ile birlikte Aşağı Karacahisar İlkokulu Kütüphanesi açılış töreni gerçekleştirildi.

Kadın Girişimciler Kurulu'nun özverili çalışmaları ile ortaya çıkartılan kütüphanenin açılışına Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, Kent Konseyi Başkanı Zafer Aydın, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Bayraktutan, kadın girişimciler kurulu üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Kütüphanenin açılış konuşmasını Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Bayraktutan yaptı. Köy okullarda kütüphane ile ilgili gereksinimlerin olduğunu dile getiren Bayraktutan, "İlimizde eğitim son hızı ile ilerlemektedir. Biz gelişen eğitimimizin yanında yeni neslin kitap okumasını önemsiyoruz. Kitap okuyan bireylerin daha iyi geliştiğini biliyoruz. Bu nedenle kütüphanesi olmayan Aşağı Karacahisar köyünde böyle bir çalışma yaptık. katkılarını veren herkese ve belediyemize teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Milli Eğitim müdürü Recep Düzgün, çocukların kitaplar ile ufuklarının daha da gelişeceğini bildirirken, kitap ve kütüphane ile ilgili tüm çalışmaları önemsediklerini iletti. Böyle bir çalışmanın içinde olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Ali Erdoğan ise, belediyenin bu şekilde sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olacağını anlattı. Kendilerine kütüphane ile ilgili talebin geldiğinde kendilerinin de çorbada tuzunun bulunmasını arzu ettiklerini aktaran Erdoğan; "Biz ilimizde eğitim ile ilgili olan her konuda belediyemizin imkanlarını daima seferber etmekteyiz. Bu konuda birçok çalışma içinde bulunduk. Şimdi böyle bir projede kadınlarımızın büyük emeğine bizde bir destek vermenin heyecanını yaşıyoruz. İnanıyoruz ki kitap okuyan çocuklarımızın kentimize ve ülkemize katkısı büyük olacaktır" ifadesini kullandı.

UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet ise böyle bir çalışmanın duyarlı bayanlar tarafından yapılmasının önemli olduğuna işaret ederken UTSO'nun bu tür projelerin içinde yer almaya devam edeceğine dikkat çekti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşağı Karacahisar Köyü Kütüphanesine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement