Artvin Orman Bölge Müdürlüğü, Kastamonu'ya Geldi - Son Dakika
Yerel

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü, Kastamonu'ya Geldi

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü, Kastamonu\'ya Geldi

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü Teknik Gezi Ekibi "Genç Meşçerelerde Dikili Satış" tecrübesi için Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne geldi."Genç Meşçerelerde Dikili Satış" konusunda ileri bir durumda olan Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğündeki...

09.04.2012 15:49

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü Teknik Gezi Ekibi "Genç Meşçerelerde Dikili Satış" tecrübesi için Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne geldi.

"Genç Meşçerelerde Dikili Satış" konusunda ileri bir durumda olan Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğündeki uygulama, alt yapı ve tecrübelerinden faydalanmak ve bu bilgiler ışığında Artvin Orman Bölge Müdürlüğünde de uygulamalara başlamak üzere Bölge Müdür Yardımcısı Mehdi Özyer Başkanlığında 6 Orman İşletme Şefinden oluşan ekip, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünde bir çalışma ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Çakıroğlu, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç, Silvikültür Şube Müdürü Yusuf Baş, Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Şube Müdürü Rüknettin Tekdemir, Karadere Orman İşletme Müdürü Engin Keleş ile Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü teknik elemanları ve Karadere Orman İşletme Müdürlüğü şeflerinin katılımı ile Karadere Orman İşletme Müdürlüğü Kadıdağı Orman İşletme Şefliğinde 2011 yılında yapılan uygulamalar incelendikten sonra örnek deneme alanları alındı. Daha sonra alınan deneme alanına ait veriler büroda değerlendirildi ve örnek "dikili satış" dosyası tanzim edilerek karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Kastamonu'daki SFC ve Kastamonu Entegre tesislerini de gezen Artvin Ekibi daha sonra İnebolu, Türkeli, Ayancık ve Sinop İşletme Müdürlüklerine hareket etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Artvin Orman Bölge Müdürlüğü, Kastamonu'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement