Arsinspor Puan Kaybı Yaşamak İstemiyor - Son Dakika
Yerel

Arsinspor Puan Kaybı Yaşamak İstemiyor

Arsinspor Puan Kaybı Yaşamak İstemiyor

Teknik direktör Çalık: "Bulunduğumuz yerden uzaklaşmak için puan ya da puanlara ihtiyacımız var"

14.03.2014 09:27

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Arsinspor, Erzincan Refahiyespor ile oynayacağı maçta puan kaybı yaşamak istemiyor.

Teknik direktör Raşit Çalık, yaptığı açıklamada, bundan sonra oynayacakları tüm maçlardan puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini ifade ederek, "Puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Zira bulunduğumuz yerden uzaklaşmak için puan ya da puanlara ihtiyacımız var" dedi.

Deplasmana puan mücadelesi için gideceklerini belirten Çalık, şöyle devam etti:

"Bundan sonra yaşayacağımız kayıplar bizi telafisi olmayan güç durumlarda bırakabilir. Bu nedenle iyi oynayıp kazanmalıyız ya da puan almalıyız. Artık bizim için iç ya da dış saha maçı kalmadı. Her maç ayrı önem taşıyor. Erzincan Refahiyespor maçı da bunlardan biri. Aksini düşünmüyoruz. Alacağımız her puan bizi daha da rahatlatacaktır. Bu nedenle sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Mücadeleyi son düdüğe kadar bırakmayacağız. Bulunduğumuz konumdan memnun değiliz. Kadromda eksik oyuncularım fazla. Bu durum bizi düşündürmüyor değil ama bu oyuncularımın yerine oynatacak oyuncularım da ellerinden geleni yapacaktır. Her bir futbolcum sorumluluklarının farkındalar. Kendilerine inanıyor ve güveniyorum."

Arsinspor'da sakatlıkları bulunan Mahmut Ortak, Emre Kahraman, Mustafa Dağdeviren ile cezaları bulunan Emre Küçük ve Selcan Pekkanlı, Erzincan Refahiyespor maçında forma giyemeyecek. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arsinspor Puan Kaybı Yaşamak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement