Arkadaş Kavgasında Silahlar Çekildi - Son Dakika
Yerel

Arkadaş Kavgasında Silahlar Çekildi

Arkadaş Kavgasında Silahlar Çekildi

İçki içen arkadaşlar arasında çıkan tartışmada silahların çekilmesi sonucu 1 kişi ölürken, 2 kişi ise yaralandı.

01.07.2011 11:00

Bartın'da, içki içen arkadaşlar arasında çıkan tartışmada silahların çekilmesi sonucu 1 kişi ölürken, 2 kişi ise yaralandı.

Olay saat 03. 00 sıralarında, Bartın merkeze bağlı Şahne Köyü Tıyırtı rampasında meydana geldi. 9 arkadaş araçlarını rampaya çekerek içki içmeye başladı.

Bu sırada, 18 yaşındaki Burak Tekmen ile 29 yaşındaki Salih Güney ile arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki arkadaşın birbirine tokat atmasından rahatsız olan Can Gürsel Yıldız, Esin Çakır ve Nurettin Siper olay yerinden gitti.

Burak Tekmen, 30 yaşındaki İsmail Akman, 33 yaşındaki Savaş Akman, 28 yaşındaki Bahri Çakır, Salih Güney ve 19 yaşındaki Mutlu Karagöz arasındaki tartışma giderek büyüdü.

Salih Güney ve Mutlu Karagöz üzerlerinde bulunan tabancalarını çıkartarak ateşledi. Burak Tekmen boynuna isabet eden kurşunla olay yerinde yaşamını kaybederken, İsmail ve Savaş Akman kardeşler ise vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Devriye gezen polis ekipleri ve Can Gürsel Yıldız, Esin Çakır ve Nurettin Siper silah seslerini duyarak olay yerine geldi. Yaralanan İsmail ve Savaş Akman kardeşler 112 Acil ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bahri Çakır, Salih Güney ve Mutlu Karagöz olay yerinden yaya olarak kaçarken, polis ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. Saat 06. 30 sıralarında, Kaynarca Mahallesi'nde bulunan bir eve yapılan baskında 3 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, olayda kullanılan silahlara el konuldu.

3 kişinin olay yerinden uzaklaştıktan sonra taksi tutarak yakanlandıkları eve gittikleri belirlendi. Jandarma olaya tanık olan 3 kişiyi de ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

Yaralanan İsmail ve Savaş Akman'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Arkadaş Kavgasında Silahlar Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement