Arhavi'de Doğalgaz Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Arhavi'de Doğalgaz Çalışmaları

Arhavi\'de Doğalgaz Çalışmaları

Kaymakam Önder: "İlçeye doğalgaz bağlantısı yapılabilmesi için 4 bin 420 abone sayısına ulaşılması gerek"

29.04.2014 10:27

Arhavi ilçesinde doğalgaz konusunda toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık, Arhavi Belediyesi ve İlçe Özel İdaresi Müdürlüğünce Çarmıklı Eğitim ve Kültür Merkezi salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Muhammet Önder, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Önder, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçeye doğalgaz bağlantısı yapılabilmesi için 4 bin 420 abone sayısına ulaşılması gerektiğini belirtti.

Çoruh Elektrik AŞ'den alınan verilere göre ilçede 7 bin 364 mesken olduğunu ifade eden Önder, istenen sayıya ulaşılabilmesi için kampanyaların başlatılacağını söyledi.

Doğalgaz aboneliği talebinde bulunmak isteyen mesken sahiplerinin 335 lira bağlantı bedeli ile Arhavi Halk Bankası Şubesine ödeme yapmaları gerektiğini ifade eden Önder, "Banka, vatandaşlarımıza bir kolaylık daha getirerek kredi kartlarını kullanma imkanı getirmiştir. Vatandaşımız 45 gün opsiyonlu ödemelerde bulunabileceği gibi taksit imkanı da sağlamıştır" dedi.

İstenilen abone sayısına ulaşılması için bu iki ayın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Önder, vatandaşların hassasiyet göstermesini istedi.

Toplantının ardından Kaymakam Önder, Belediye Başkanı Hekimoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Yıldız, Arhavi Halk Bankası Şubesine giderek doğalgaz bedelini yatırdı.

Vatandaştan da aynı duyarlılığı beklediklerini ifade eden Hekimoğlu, büyümekte ve daima ilerlemekte olan Arhavi'ye doğalgazın şart olduğunu söyledi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arhavi'de Doğalgaz Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement