Ardahan'da Çevre İçin Yürüdüler - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da Çevre İçin Yürüdüler

Ardahan\'da Çevre İçin Yürüdüler

5 Haziran Dünya Çevre Günü Ardahan’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

10.06.2014 08:17

5 Haziran Dünya Çevre Günü Ardahan'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ardahan Çevre ve Şehircilik il müdürlüğü, 'Dünya Çevre Günü' kutlamaları kapsamında öğrenci ve sivil toplum örgütleri ile Ardahan Şehir Stadyumundan Ardahan Kalesine kadar yürüyüş düzenleyerek, çevre temizliğinin önemine dikkat çekti.

Yürüyüşe Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulaş Karaca, İl Defterdarı Mehmet Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü T. Fikret Eteker, Ardahan Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci, Esnaf Odası Başkanı İsmail Kahya ve öğrenciler katıldı.

Ardahan kalesine kadar süren yürüyüşün sonunda açıklamada bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulaş Karaca, Dünya Çevre Gününün önemine dikkat çekerek, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak bir takım etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.

5-11 Haziran Dünya Çevre Haftasının açılışını öğrencilerle birlikte kortej yürüyüşüyle başlattıklarını belirten Karaca, "Çevre Duyarlılığının ve Çevre kaynaklarının korunması adına bir takım mesajlar verdik. Müdürlüğümüz olarak doğal kaynakların korunması için gerekli tedbirleri alacağız, temizlik hassasiyeti göstereceğiz. Yeşil bir çevreyi oluşturmak ve korumak için her türlü faaliyeti sürdüreceğiz. Halkımızın doğal kaynakları kullanımda ve tüketiminde duyarlı olmasını ve bunu genç nesillere aktarılmasını yönünde hassas davranmalarını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Son olarak Ardahan kalesinde İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde yapılan Çevre konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı ve yürüyüşe katılan konuklara kalede ikramda bulunuldu. Dereceye giren resimler ise Ardahan Kalesinde sergilendi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan'da Çevre İçin Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement