Aras, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Aras, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Aras, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Aras Fem Dershaneleri Mezunları Derneği "Okuyor, dinliyor, yarışıyorlar" yarışmasında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

24.01.2014 15:36

Dershane mezunları bir araya geldi.

Batman Aras Fem Dershaneleri Mezunları Derneği "Okuyor, dinliyor, yarışıyorlar" yarışmasında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

3 bin öğrencinin katıldığı yarışmada başarılı olan öğrenciler için Yeni Kültür Merkezinde ödül töreni düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, okuma salonlarında kurs gören çocukların oluşturduğu müzik grubunun seslendirdiği Kürtçe ve Türkçe ilahilerle devam etti. Aras Fem Dershaneleri Mezunları Derneği Başkanı İbrahim Bendaş, düzenledikleri etkinlikle gençleri kitap okumaya yönlendirmeyi, güzel ahlak ve davranışlar kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Daha sonra konuşan Batman Fem Dershaneleri Genel Müdürü Harun Yokuş ise dershanelerin sadece öğrencilere test çözdürüp sınava hazırlamadığını belirterek dershanelerin öğrencileri aynı zamanda hayata da hazırladığını ifade etti.Konuşmaların ardından yarışmada başarılı olan 50 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Aras, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement