Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Sekizsu Seçildi - Son Dakika
Yerel

Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Sekizsu Seçildi

Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Sekizsu Seçildi

Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Şenol Sekizsu seçildi.

06.03.2014 15:20

Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Şenol Sekizsu seçildi.

Arapgir Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, her görüşten üyeleri olduğunu belirterek, herkese saygı duyduklarını söyledi.

Belediye başkanlarının seçilmesinin ardından çalışmalarına hız vereceklerini belirten Keskin, "Mesela belediye başkanları seçildikten sonra başkanımızdan iyi bir toplantı salonu isteyeceğiz. Belediye girdilerinin biraz daha azaltılmasını isteyeceğiz. Özellikle çay ocaklarımızın, lokantalarımızın, fırınlarımızın su israfı olan yerlerde su fiyatlarının yarıya indirilmesini isteyeceğiz" diye konuştu.

Keskin, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Mevcut başkan Bedir Baykara'nın aday olmadığı genel kurulda, 214 delegeden 186'sı oy kullandı. Genel kurulda 91 oy alan Şenol Sekizsu, odanın başkanlığına seçildi. Diğer adaylar Talip Çelik'in 46, Niyazi Şafak'ın 45 oy aldığı genel kurulda, 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Odanın yeni yönetim kurulunda Şenol Sekizsu, Hasan Erzen, Nevzat Ersavaş, Yüksel Yavuz, Süleyman Yedekçi, Ahmet Koç ve Bülent Özlen yer aldı. Odanın denetim kurulu ise Serkan Eroğlu, Mehmet Gürer ve Vahit Güngör'den oluştu.

Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Sekizsu, ayrım yapmadan, siyasi bir amaç gütmeden, üyelere kaliteli, şeffaf ve tarafsız hizmet vereceklerini söyledi.

Genel kurula, Şevket Keskin'in yanı sıra Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve MESOB Genel Sekreteri Nazmi Güneş de katıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Sekizsu Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement