Araban İlçe Emniyet Amirliğinden Huzur Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Araban İlçe Emniyet Amirliğinden Huzur Toplantısı

Araban İlçe Emniyet Amirliğinden Huzur Toplantısı

Gaziantep'in Araban İlçesinde Emniyet Amirliği ve jandarma tarafından ilçe esnaflarıyla huzur toplantısı düzenlendi.

03.02.2015 10:31  Güncelleme: 10:34

Gaziantep'in Araban İlçesinde Emniyet Amirliği ve jandarma tarafından ilçe esnaflarıyla huzur toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Araban İlçe Emniyet Amiri Arif Altun, Araban'ın huzurlu bir ilçe olduğunu belirterek, "İlçemizde huzuru bozmaya kalkışanlara İlçe Emniyet Amirliği olarak izin vermeyeceğiz" dedi.

Emniyet Amiri Arif Altun ile Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler toplantıda, ilçe merkezindeki iki işyeri soygunu olayı ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerde son zamanlarda gerçekleşen ev ve işyeri hırsızlığı olaylarıyla ilgili yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler hakkında esnafa bilgiler verildi.

Altun, ilçe merkezindeki işyeri hırsızlıklarını önleme amaçlı alınması gereken ortak tedbirleri anlatarak, işyerlerinin tümüne kamera ve alarm sistemi kurulması konusunda esnafı uyardı. Kamera ve alarmın takılmasındaki faydaları anlatarak, işyerlerinin sağlam ve güvenli bir şekilde kapatmalarını, gece geç saatlerde cadde ve sokaklarda görülen şüpheli şahısları anında 155'i arayarak ihbarda bulunmalarını isteyen Altun, devriye hizmetlerinin arttırıldığını ve işyeri soygunlarının önlenmesi için vatandaşların duyarlı olmalarını ve bu konuda emniyet güçlerine yardımcı olmalarını istedi.

Garnizon Komutanı Çiler de, İlçeye bağlı kırsal mahallelerde son zamanlarda yaşanan ev ve işyeri hırsızlıklarının önlenmesi için gece geç saatlerde görülen şüpheli şahısların 156'yı aranarak ihbar edilmesini isteyerek, hırsızlıklara karşı alınacak tedbirleri anlattı.

Toplantıda söz alan ilçe esnafları da, Altun ve Çiler'den, ilçe merkezinin belirli bölgelerine MOBESE kamera sistemi takılmasını istedi.

Araban İlçe Emniyet Amirliği tarafından Araban Kaymakamlığı Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen huzur toplantısına Araban İlçe Emniyet Amiri Arif Altun, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Karakuş, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Karademir, mahalle muhtarları ile çok sayıda esnaf katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban İlçe Emniyet Amirliğinden Huzur Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement