Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Evrenseki’de düzenlenen yemekte dostları, arkadaşları ve akrabaları ile bir araya geldi.

31.01.2014 10:44

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Evrenseki'de düzenlenen yemekte dostları, arkadaşları ve akrabaları ile bir araya geldi.

Evrenseki Belediyesi tarafından yaptırılan Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen yemeğe beldede yaşayanlar katıldı.Yemekte bir konuşma yapan Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde parti olarak adaylarının Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut olduğunu hatırlatarak, "Adayımız Recep Barut'a gösterdiğiniz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı eski başkanlarından Nejat Tığlı da yaptığı konuşmada, Recep Barut'un geçmişte yaptığı siyasi mücadele ve çalışmalardan sözederek, "Burada bir araya gelerek Recep Barut'a desteğimizi ortaya koyuyoruz" dedi.

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut ise konuşmasında 1999 yılında Evren Köy ve Seki'nin birleşmesiyle kurulan Evrenseki Beldesi'nin bugün geldiği noktanın çok iyi bilinmesi gerektiğini söyledi. Barut, "Bizim başardığımız bu iş Türkiye'ye örnektir" dedi.Büyükşehir Yasası'nın çok doğru bir yasa olduğunu belirten Barut, "Bu yasayı ilk başından bu yana hep savundum. Yeni yasaya göre, bütçeler artınca köyler ve beldeler çok daha hızlı bir şekilde yatırım alacak" diye konuştu. Beldelerin kapatılmasıyla birlikte, birimlerin kapatılacağı ve çalışanların da görevden alınacağı ifadelerinin gerçeği yansıtmayacağını ifade eden Barut, "Beldelerde bulunan birimler yerinde kalacak.Bu birimler çevrelerinde bulunan çevre köy ve mahallelere de hizmet verecek" ifadelerini kullandı.

Manavgat'ın nüfusunun göçlerle çok büyüdüğünün belirten Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, şunları söyledi:

"Manavgat'ta yaşayanların yüzde 60'ı bin 200 TL altında ücret alıyor. İmar açılamadığı için toplu konut uygulaması yapılamıyor. Büyük yatırımlar yapılamıyor. Ben Manavgat'ta geleceğe dair vizyonu olan, trafik sorununu çözecek, denizle Manavgat'ı buluşturacak, Yat Limanı yapacak, insanlara yeni iş imkanları oluşturulmasını sağlayacak bir belediye yönetimi istiyorum."

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmaya rakiplerinin çok önceden başladıklarını ifade eden Barut, "Emin olun bu farkı kapatacağız. Bunun için çok çalışacağız. Belki sizleri teker teker ziyaret edemeyeceğim. Çünkü seçim gününe kadar 9 belde, 78 köy ve 19 mahalleyi gezeceğiz. Bundan dolayı beni mazur görmenizi istiyorum. Evrenseki'yi sizlere emanet ediyorum. Ben 31 Mart günü, desteğinizle sizlerin gururu olmak istiyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement