Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 100. Yıl Spor Kompleksi bünyesinde Sedir Çocuk Kreşi'ni açtı. Kreş, 4-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim ve sosyal etkinlik imkanları sunuyor.

18.04.2024 11:14  Güncelleme: 13:00

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Sedir Mahallesi'nde yapımı tamamladığı 100. Yıl Spor Kompleksi bünyesinde oluşturulan Sedir Çocuk Kreşi, 4-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim vermeye başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi 100. Yıl Spor Kompleksi içerisinde hizmete açtığı 120 öğrenci kapasiteli Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi bünyesinde oluşturulan Sedir Çocuk Kreşi eğitime başladı.

Güvenli bir konumda yer alan yeni kreş, birçok sosyal etkinlik alanını bünyesinde barındırıyor. Kreşte çocuklara özel park oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, yemekhane, uyku alanları ve birçok etkinlik alanları yer alıyor.

Kreş Sorumlusu Gülben Akkaş, ilk etapta 4 yaş grubu iki sınıfta hizmete başladıklarını belirterek, "Tam kapasite hizmet vermeye başladığımızda 6 derslikte 120 çocuğa hizmet vereceğiz. Çocuklarımızın burada eğlenerek, öğrenerek keyifli vakit geçirmeleri için çok özenle programlar ve imkanlar sağlıyoruz" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi\'nde Çocuk Kreşi Açtı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement