Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Açılıştan fotolar var.

24.11.2012 13:13

Foto: Açılıştan fotolar var.

---KUTU---

TESİSTE NELER YAPILABİLECEK?

Profesyonel ve amatör futbol müsabakaları

Ulusal ve uluslar arası okçuluk müsabakaları

Doğa sporları kampları

Engellilerin eğitim kampı

Atla rehabilitasyon parkurları

Atletizmle ilgili ön çalışmaların yapılacağı alanlar mevcut

===============

Antalyaspor- Tekirova

Omuz omuza

Amigo Recep Güler (Miloş), Tekirova Belediyespor Onursal ve GATAB Başkanı

Yusuf Üras'ı makamında ziyaret ederek Antalyaspor forması hediye etti

MEDİCAL Park Antalyaspor Amigosu Recep Güler (Miloş), Tekirova Belediyespor Onursal ve GATAB Başkanı Yusuf Üras'ı makamında ziyaret etti. Miloş, Üras'a Antalya ve spora verdiği destekten dolayı Antalyaspor'un formasını hediye etti. Miloş ve Grup 1966 (ASTDER) üyeleri İsmail Bulut ve Bülent Çetin Öztürk'ün de katıldığı ziyarette konuşan Üras, "Antalyaspor'un bugünkü başarısı gurur vericidir. Tüm bölge insanının bundan büyük gurur duyması gerekir. Bu yüzdendir ki Antalyaspor'u sıfırdan bu hale getiren başta Hasan Akıncıoğlu olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara bize bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Antalyaspor'un sevdalısı Miloş lakaplı Recep Güler, Tekirova Belediyespor'un bölge takımları arasında önemli yere sahip olduğunu belirterek her maçını takip ettiğini söyledi. Miloş, "Tekirova Belediyespor'un futbol liginde yükselen ivmesine devam edeceğini ve daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. Arkasında böyle bir taraftar desteği ve sizin gibi takıma sahip çıkan bir başkanı olduğu sürece takımın asla sırtı yere gelmez. Hedeflenen Play-Off'a kalmamanız için hiçbir neden göremiyorum" diye konuştu.

KEMER, (DHA)

Foto: Ziyaret fotosu

==============

Gençlerin zaferi

MEDİCAL Park Antalyaspor A2 Takımı, sahasında oynadığı maçta Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlı takımın gollerini Emre Torun(2) ve Mehmet Aydin kaydetti. Karşılaşmada Antalyaspor A takımından Kaleci Polat Keser, Deniz Aslan, Pedro, Murat Akın ve Emre Torun forma giydi. A2 Ligi 4'ncü Grup'ta mücadele eden 28 puanlı Antalyaspor, aynı puana sahip Adana Demirspor ve Kayserispor'la liderliği paylaşıyor. Sezon sonunda grupta ilk ikiye kalan takımlar play off grubunda mücadele etme hakkını elde edecek.

Fotosuz

==============

Sponsora teşekkür

MEDİCAL Park Antalyaspor'un dün akşam oynadığı Bursaspor maçının yol ve konaklama masraflarını Adalya Mermer üstlendi. Antalyaspor Yönetim Kurulu, Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayınladığı açıklamada şöyle denildi: "Kulübümüze deplasman giderlerini karşılayarak büyük destek veren, dünyanın birçok ülkesine yaptığı ihracatla Antalya'nın markası olan Adalya Mermer'e gösterdiği örnek davranış nedeniyle teşekkür ediyoruz."

Foto: Başkan fotosu

==============

Başak rakip tanımıyor

KATILDIĞI ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarıya doymayan Kemerli tenisçi Başak Eraydın, şimdi İstanbul'da yeni bir zafere koşuyor. İstanbul TAC Spor Kulübü tarafından düzenlenen Kadınlar Tenis Şampiyonası'nda Korta çıkan ünlü tenisçi, büyük bayanlarda rakibi Hazal Unlugenç'i çeyrek finalde 6-0, 6-2 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Başak Eraydın, çiftlerde ise partneri İpek Soylu ile birlikte Eylül Benli- Gülben Güldaş ikilisini 6-2, 6-1 mağlup ederek finale kaldı. Girit'te yapılan son turnuvada kendi kategorisinde 8'nci şampiyonluğu yakalayan Başak Eraydın, 2013'te çok daha büyük hedefler peşinde olacağını duyurdu.

Foto: Başak Eraydın fotosu

==============

Fethiye Tepe'ye tırmanacak

SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Fethiyespor bugün deplasmanda Tepecikspor'la karşılaşıyor. İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak bu önemli karşılaşmayı İbrahim Bülbül yönetecek. Son maçında evinde oynadığı Çankırı'yı tek golle yenerek büyük moral bulan lacivert beyazlı takımın 15 puanı bulunuyor.

İstikrarı yakalamak için bugünkü maçtan puan ya da puanlarla dönmek zorunda olduklarını belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Kolay maç yok. Tepecikspor kadro olarak güçlü bir rakip. İyi top oynuyorlar. Ancak biz de Fethiyespor olarak daha yukarıları hedefliyoruz. Bu iki takımın mücadelesi futbolseverlere keyif verecektir" dedi.

Foto: Takım fotosu ve hoca kelle

------------------

3'NCÜ LİG'TE BUGÜN

------------------

F.Karagümrük-Sandıklı

Orhangazi-Tekirova Bld.

M.Evrenseki-Dardanel

Darıca G.Birliği-Emrespor

SPOR TOTO 3'ncü Lig'deki temsilcilerimizi, sezonun 13'ncü haftasında bugün zorlu maçlar bekliyor. Sandıklıspor, İstanbul'da grubun köklü kulüplerinden Fatih Karagümrük'le karşılaşacak. Vefa Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Mehmet Gonca yönetecek. Tekirova Belediyespor da Bursa deplasmanında Orhangazi'nin konuğu olacak. İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek.

Manavgat Evrenseki ise evinde ligin tecrübeli takımı Dardanel'i ağırlayacak. Evrenseki Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Murat Özcan yönetecek. Hafta ortasında paralarını alamadıkları için idmanları boykot eden ve maça çıkıp çıkmayacakları son anda netlik kazanan Isparta Emrespor ise deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Kocaeli Darıca İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmanın hakemi Zafer Koçbay.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement