Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR'un biri savunmanın sağında, diğeri orta alanda iki tecrübeli oyuncusu Ali Tandoğan ve Uğur İnceman, Beşiktaş maçından sonra yaptıkları değerlendirmede, kazanabilecekleri maçtan puansız ayrıldıklarını söyledi.

19.11.2012 13:26

Foto: Maç fotoları hoca kelle

===

Ali Tandoğan ve Uğur İnceman, Beşiktaş maçını değerlendirdi

2 isim, 2 yorum

ANTALYASPOR'un biri savunmanın sağında, diğeri orta alanda iki tecrübeli oyuncusu Ali Tandoğan ve Uğur İnceman, Beşiktaş maçından sonra yaptıkları değerlendirmede, kazanabilecekleri maçtan puansız ayrıldıklarını söyledi. Sahada gol arayan, 90 dakika boyunca mücadele eden bir Antalyaspor olduğunu belirten Tandoğan, Antalyaspor'un hedeflerine sağlam adımlarla ilerlediğini kaydetti. Tandoğan, taraftara da desteğinden dolayı teşekkür etti.

Kırmızı beyazlı futbolcu Uğur İnceman da Beşiktaş'ı tebrik ederek, "İyi mücadele ettiler. Ortaya koyduğumuz futboldan memnunum. Her şeyimiz ortaya koyduk. Sahada şanssızlıklar yaşadık. İkinci golün ofsayttan atılması bizi üzdü. Oyuna kontrollü başladık, ama erken gol yedik. Böyle bir taraftara galibiyet hediye etmeliydik. Tribün müthişti. Teşekkürler. Bu futbol önümüzdeki haftalar için umut verici. Aynı disiplinle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Foto: İki oyuncunun fotoları

===

Başak çeyrek finalde

Geçen hafta 7'nci şampiyonluğunu kutlayan Kemerli tenisçi, Girit'te 8'nci şampiyonluğu kovalıyor.

YUNANİSTAN'ın Girit Adası'nda devam eden Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil eden Kemerli tenisçi Başak Eraydın, Bulgar rakibi Botusharova'yı 6-1, 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup ederek çeyrek finale çıktı. Geçen hafta 7'nci şampiyonluğunu ilan eden Başak Eraydın, 8'inci şampiyonluğu yakalayabilmek için raket sallıyor. İlk turu 'bay' geçen Başak Eraydın, önce finali, ardından şampiyonluğu düşünmeye başladı.

Foto: Başak Eraydın fotosu

===

Formalı teşekkür

Başkan Çavuşoğlu, kulübe destek veren Şen'e forma hediye etti. Kızılcahamam galibiyeti büyük sevinç yarattı

ALANYASPOR Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulübe destek veren müteahhit Halit Şen'e üzerinde adının yazılı olduğu forma vererek teşekkür etti. Başkan Çavuşoğlu, kulübe son yıllarda sürekli katkıda bulunan müteahhit Halit Şen'in örnek bir davranış sergilediğinin altını çizdi. Başkan Yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu ile birlikte Şen'i ziyaret eden Hasan Çavuşoğlu, "Halit bey her zaman Alanyaspor'un ve Alanya'nın sorunlarında duyarlılık göstermiş, kendisini Alanyalı kabul eden önemli işadamımızdır. Kendisine verdiği destekler nedeniyle teşekkür ettik" dedi.

ALANYASPOR TOPARLANDI

Halit Şen de "Hatırlanmak her zaman güzel bir duygu. Alanyaspor başkanına teşekkür ediyorum. Böylesine zorlu görevlerini yerine getirmek, gerektiğinde herkesin ayağına gitmek zor iştir. Alanyaspor bir hayli toparlandı. Bu şehrin takımı bu olmamalı. Daha fazla destek verilip, belli bir noktaya taşınmalı. Hepimize önemli görevler düşüyor" diye konuştu.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Forma hediye edilirken, Haydar Durusoy

--- KUTU ---

Galibiyet sevinci

Alanyaspor'da Kızılcahamam galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Haydar Durusoy, "Son haftalarda yakaladığımız başarı ivmesini kaybetmemek adına sahaya çıktık. Bu düşüncemizi galibiyetle süsledik. Bu 3 puan önümüzü açtı, büyük moral bulduk. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Maçı son ana kadar bırakmadılar ve istediklerini aldılar. Son dakikalardaki oyuncu değişiklikleri maça damgasını vurdu" dedi.

===

Dağcılar zirvede

DAVRAZ Kartalları ve Doğa Sporları Kulübü'nün davetlisi olarak Isparta'ya gelen Eskişehir Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Davraz Dağı'nın 2637 rakımlı zirvesine tırmandı. Davraz Kartalları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü Başkanı Cengiz Ocak, dağcılığın dağlara tırmanılarak geliştirilebileceğini, bu anlamda yeni dostluklar kazanılarak doğa sevgisinin önem kazanacağını söyledi. Eskişehir dağcılarını Isparta'da ağırlamanın ve onlara rehberlik ederek, Isparta'nın tanıtılmasında katkıda bulunmanın önemli bir görev olduğuna dikkat çeken Ocak, "Diğer illerden de dağcıları misafir etmeye devam edeceğiz" dedi. Daha sonra etkinliğe katılan dağcılara sertifika verildi.

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

Foto: Tırmanış ve zirveden fotolar

===

Bir tarih yok oluyor

Yıllardır profesyonel ligde mücadele eden Afyonkarahisarspor, yokluklarla savaşıyor. Kaloriferlerin yanmaması yüzünden sıkıntılı günler yaşayan futbolculara aileler erzak yardımı yapıyor.

Amatörün çilesi

BÖLGESEL Amatör Lig'de zor günler yaşayan Afyonkarahisarspor'a, Antalyaspor Futbol Okulu Antrenörü Turan Saltık'tan destek geldi. Antrenör Saltık'ın organize ettiği yardım kampanyasına, 30'a yakın aile katıldı. Kulüp tesislerinde futbolcularla bir araya gelen yardımsever aileler, içinde erzak bulunan poşetleri futbolculara teslim etti. Aileler kaloriferlerin yanmaması nedeniyle büyük zorluk yaşayan sporcuların durumunu görünce gözyaşlarını tutamadı.

Futbolcuların neredeyse aç-susuz mücadele etmesine tepki gösteren aileler, Afyonkarahisarlılar'ı bu duruma sessiz kalmamasını istedi. Kendilerine erzak getiren ailelere teşekkür eden futbolcular, ellerinden geldiği sürece mücadeleyi sürdüreceklerini ifade etti. Antrenmanlardan sonra soğuk suda duş almak zorunda kaldıklarını belirten futbolcular, yemek konusunda da "Ekmek, peynir, helva gibi yiyeceklerle karnımızı tok tutmaya çalışıyoruz" dedi.

Mor beyazlı ekip Bölgesel Amatör Lig 9'uncu Grup'ta 7 haftada 7 mağlubiyet aldı. Maçlarda rakip kaleye 2 gol atabilen Afyonkarahisarspor, kalesinde 26 gol gördü. Geçen sezon sonunda 3'üncü Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e düşen Afyonkarahisarspor'un Amatör Küme'ye düşmesi bekleniyor.

Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Yardım programından fotolar

===

Düello Serik'in: 3-2

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor, konuk ettiği Yeşil Kemerspor'u saha ve seyircisi önünde 3-2 yenerek haftayı 3 puanla kapatmanın sevincini yaşadı. Grubunda 18 puanla 4'üncü sıradaki yerini koruyan Serik, hedefe emin adımlarla ilerliyor. Serik İsmail Oğan Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan ev sahibi takım, 10'uncu dakikada Kasım, 25'inci dakikada da Onur'un golleriyle devreyi 2-0 önde kapattı.

İkinci yarının 52'nci dakikasında Yeşil Kemer'den Sercan'ın attığı golle skor 2-1 oldu. 66'ncı dakikada Ahmet Serik Belediyespor'u 3-1 öne geçiren golü attı. 75'nci dakikada Yeşil Kemer'den Sercan kendisinin ve takımının 2'nci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Serik Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrıldı. Serik, 25 Kasım Pazar günü deplasmanda Gazipaşa ile oynayacak.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Maç fotosu

===

Masterler 'Altunay' adına oynadı

MANAVGAT'ta Masterler Derneği tarafından hayırsever işadamı Yusuf Altunay anısına 'Yusuf Altunay Masterler Futbol Turnuvası' düzenlendi. Üç gün süren turnuva sonunda Manavgat Masterler birinci, Afyon Şeker ikinci, Antalya Muhtarlar üçüncü olurken, Aksaray Masterler dördüncü sırada yer aldı. Dört takıma kupaları törenle verildi.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Yusuf Altunay'ı tanıma şansına sahip olmadığını, Manavgat'ta yapılan her hayırda ismini duyduğunu söyledi. Altunay'ın oğlu Ferit Altunay ise bu turnuvanın bir vefa turnuvası olduğunu belirterek "Babamın bana bıraktığı en büyük miras, yaptığı hayırlar ve dostları. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Turnuva ve ödül töreni - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement