Anaokulunda Erken Bahar Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Anaokulunda Erken Bahar Heyecanı

Anaokulunda Erken Bahar Heyecanı

Şubat ayında yüzünü gösteren güneşin sıcaklığı Aksu Mahallesi’nde hizmet veren Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu’nda eğitim gören çocuklara erken bahar heyecanı yaşattı.

13.02.2014 16:10

Şubat ayında yüzünü gösteren güneşin sıcaklığı Aksu Mahallesi'nde hizmet veren Sevinç- Mehmet Ekizoğlu Anaokulu'nda eğitim gören çocuklara erken bahar heyecanı yaşattı.

Neredeyse günün tamamını okul bahçesinde geçiren çocuklar; bahçede yapılan güvercin evinde güvercinleri besleyerek, serada sebzelerin bakımlarını yaparak, okul bahçesinde ki ördek ve kaplumbağaların bahar coşkusunu izleyerek gün boyunca eğlendiler. Şubat ayında bahçede yemek yeme keyfini de yaşayan çocuklar unutulmaz bir gün geçirdiler.

Okulun etkinlikleri ile ilgili bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Sevgi Coşkun, çocuklarımızın neşe içinde okul bahçesindeki yaşam alanından faydalanmaları bizleri çok mutlu ediyor. Çocuğum her gün yeni bir kazanım ve anlatacağı heyecanlı yaşantılar ile eve geliyor. Çocukların böyle bahçe imkanlarına sahip anaokullarında eğitim alması biz aileler için büyük bir fırsat. Okulumuzu milli eğitim bakanlığına bağışlayan Ekizoğlu ailesine ve başta okul müdürümüz Tamer Bey ve Müdür Yardımcımız Meral Hanım olmak üzere tüm Ekizoğlu Anaokulu ekibine teşekkür ederiz."dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulunda Erken Bahar Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement