Amatör Spor Haftası - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası

Amatör Spor Haftası

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Sutopu müsabakalarında, Çınarlı Spor bayanlarda Adanus Spor'u 6-4, erkeklerde...

09.10.2013 09:39

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Sutopu müsabakalarında, Çınarlı Spor bayanlarda Adanus Spor'u 6-4, erkeklerde Kurtuluş Spor'u 19-18 yenerek şampiyon oldu.

Atatürk Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen erkek müsabakasında normal süresi 15-15 berabere bitti. Müsabaka penaltı atışlarıyla 19-18 Çınarlıspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Bayanlarda ise Çınarlı Spor rakibi Adanus Spor'u fazla zorlanmadan 6-4 yenmeyi başardı.

Dereceye giren takımlara kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri ile ASKF Asbaşkanı Zeki Aysan verdiler.

Bu arada müsabakayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Kazım Tekin, Mahmut Kır ile Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ da izledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement