Amatör Spor Haftası - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası

Amatör Spor Haftası

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen hentbol müsabakalarında, kadınlarda Adana Gençlikspor Kulübü, Şakirpaşa Halk...

03.10.2013 10:24

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen hentbol müsabakalarında, kadınlarda Adana Gençlikspor Kulübü, Şakirpaşa Halk Eğitim Merkezi'ni (HEM) 22-18, erkeklerde ise Adana Karması'nı 26-20 yenmeyi başaran Çukobirlikspor şampiyon oldu.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda büyük şölen havasında geçerken kadınlarda deneyimli kadrosuyla Gençlikspor Kulübü, güçlü rakibi Şakirpaşa HEM Spor'u 22-18 mağlup etti.

Erkekler'de ise Çukobirlikspor'un eski sporcularının oluşturduğu Adana Karması takımı, Süper Lig'de mücadele eden Çukobirlikspor'a 20-26 mağlup oldu.

Karşılaşmadan sonra, şampiyon olan ve ikinci olan takımların kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürlerinden Kazım Tekin ile Mahmut Kır, Federasyon İl Temsilcisi Metin Muhacir ve Çukobirlikspor Kulübü Başkanı Bülent Dede verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement