Amatör Spor Haftası - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası

Amatör Spor Haftası

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen basketbol karşılaşmasında, Adana Gençlikspor Kulübü'nü 80-64 yenmeyi başaran...

02.10.2013 15:28

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen basketbol karşılaşmasında, Adana Gençlikspor Kulübü'nü 80-64 yenmeyi başaran Çınarlıspor şampiyon oldu.

Menderes Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve Alper Can Bozyel ile Berkan Yılmaz hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmada, oyunu baştan sona kadar üstün sürdüren, savunma ve ribauntta başarılı olan Çınarlıspor, karşılaşmayı zorlanmadan 80-64 kazandı.

Karşılaşmadan sonra, şampiyon olan Çınarlıspor'un kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, ikinci olan Gençlikspor'un kupasını ise Şube Müdürü Cemal Demirağ verdiler.

Bu arada, 6 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek etkinlikler kapsamında futbol, hentbol, masa tenisi ve sutopu karşılaşmaları yapılacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement