Altaç: Gençler Çok Önemli - Son Dakika
Yerel

Altaç: Gençler Çok Önemli

Altaç: Gençler Çok Önemli

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, çözüm sürecinin başarıya ulaşmasının gençlerin öncülüğünde olacağını söyledi.

07.02.2014 16:39

Ak Parti Diyarbakır İl Teşkilatı gençlerle istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Ak Partili gençler yoğun katılım gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(Ak Parti) Diyarbakır İl başkanı Aydın Altaç, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Mehmet Galip Ensarioğlu, İl Genlik Kolları Başkanı Yunus Koca, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları, Merkez Karar, Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının gündeminde çözüm sürecinde gençliğin rolü yer aldı.

Toplantıda gençlere çözüm süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu ve çözüm sürecinde en büyük desteğin gençlerden geldiğini belirterek, "Ülkemizde, Bölgemizde özellikle ilimiz de çok acılar yaşandı. Yaşanan acıların bedelini maalesef bugün herkesin zihinlerinde acı bir mazi olarak kalmış durumda bu anlamda çözüm sürecinin başarıya ulaşması yine gençlerin öncülüğünde olacaktır. Çözüm süreci sadece ülkemizin ve bölgemizi için olumlu yansımaları olmayacaktır bütün orta doğuyu, dünyayı etkileyecektir. Girdiğimiz bizler her ortamda genç kitlelere çözüm sürecinin önemini anlatıyoruz. Bir siyasi partide gençleri göremiyorsanız o partide geleceği göremezsiniz Ak Parti ile birlikte Türkiye modern siyasetle tanıştı ve Ak Parti 12 yıllık iktidarı süresince kendini her gün yenileyen her gün değişen dünyaya adapte olmaya çalışan ve öncülük eden bir siyasi partidir" dedi.

SÜRECE KOLAY GELİNMEDİ

Sürece kolay gelinmediğini belirten Altaç, Başbakan Erdoğan'a defalarca suikast girişimleri olduğunu ve partilerinin kapatılma noktasına kadar gelindiğini ifade ederek, "Daha sayamayacağımız birçok olumsuzluklar yaşandı. Bun olumsuzluklar yaşanırken en büyük dayanağımız yine gençler oldu. Bu anlamda çözüm süreci bize emanettir ve o emaneti başarıya ulaştıracak olanlarda yine gençler olacaktır. Sayın Başbakanımızın ve Ak Parti kadrolarının başlatmış olduğu çözüm süreci başarıya ulaşacaktır" diye konuştu.

Diyarbakır'ın politik, geçmişte sürekli siyaseti takip eden ve ülkeye yön veren bir şehir olduğunu belirten Altaç, "Genç nüfus olarak Avrupa da en genç nüfusa sahip olan ülkeyiz. Ekonomide, Siyasette, İş yaşamın da hayatın her alanın da gençlerin önünün açmamız lazım. Gençler bu coğrafyada iyi yetişmeleridir geleceğe dair nitelikli hizmetler üretmeli, ilkeli, dürüst ve toplumun değerlerine sahip çıkan gençleri tasavvur ediyoruz" şeklinde konuştu.

Diyarbakır'da bulunmaktan memnuniyetlerini dile getiren Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları (MKYK) Üyeleri ise çözüm sürecine yönelik değerlendirmelerde bulunan Altac'a teşekkür etti. Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Altaç: Gençler Çok Önemli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement