"Alo Orası Tımarhane Mi?" Silifke'de - Son Dakika
Yerel

"Alo Orası Tımarhane Mi?" Silifke'de

"Alo Orası Tımarhane Mi?" Silifke\'de

Silifke'de sahnelenen "Alo Orası Tımarhane mi?" isimli oyun yoğun ilgi gördü.

23.03.2013 10:43

Silifke'de sahnelenen "Alo Orası Tımarhane mi?" isimli oyun yoğun ilgi gördü.

Belediye Kültür Merkezi'nde Silifkeli tiyatroseverlerle buluşan ve daha önce sinema filmi çekilen "Süt Kardeşler" adlı filmin tiyatroya uyarlanmış hali olan, Tülay Doğan'ın uyarlayıp yönettiği oyunda Ercüment Doğan, Nejmi Aykar, Ahmet Çevik, Esin Gündoğdu, Cengiz Güleryüz, Nergis Acar, Banu Günaydın ve Alper Can Aydın rol aldı.

"Alo Orası Tımarhane mi?" isimli oyunda bahriyeliler arasında geçen komik konular işlendi. Türk Sineması'nın unutulmazlarından olan "Süt Kardeşler"in tiyatroya uyarlanmış hali olan iki perdelik oyun sonunda Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, oyuncuları tek tek tebrik etti.

Damatlar, "Silifke sanatsever bir ilçedir. Bu akşam bizlere çok keyifli bir oyun izlettiniz. İstanbul Özel Tiyatro oyuncularını aramızda görmekten son derece mutluyuz. Sizleri tekrar ağırlamak isteriz" dedi.

Oyun sonunda Ercüment Doğan yaptığı konuşmada, "Yıllarca bu oyunu Anadolu'nun her yerinde sahnelemiş usta oyuncu Nejat Uygur'u saygıyla anarken Bahri Beyat, Metin Çeliker ve Cengiz Özyurt'a ithaf ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Alo Orası Tımarhane Mi?' Silifke'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement