Almanyalı Yerel Yönetici ve Eğitimciler Kumru'da - Son Dakika
Yerel

Almanyalı Yerel Yönetici ve Eğitimciler Kumru'da

Almanyalı Yerel Yönetici ve Eğitimciler Kumru\'da

AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında Almanyalı yerel yöneticiler ve eğitimciler Ordu'nun Kumru ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundular.

16.11.2012 13:26

AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında Almanyalı yerel yöneticiler ve eğitimciler Ordu'nun Kumru ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundular.

AB Eğitim ve Gençlik Programlarından biri olan Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında yer alan Comenius Regio Bölgesel Ortaklıklar Projesi çerçevesinde hazırlanan "Aileler Okulda" projesinin Ordu'daki 2. çalışmaları proje ortağı olan Almanya'nın Horn-Bad Meinberg'den gelen Milli Eğitim Müdürü Wilfried Strake, Belediye Başkan Yardımcısı Matthias Engel, Horn İlkokulu Müdür Yardımcısı Thomas Grundmann, Horn Ortaokulu Müdürü Rosemarie Schıllıng, Veli Temsilcisi Anette Eins, Türkçe Öğretmenleri Sibel Öztürk, Nejla Aygün ve Veli Temsilcisi Zuhal Ünlü'den oluşan katılımcılar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli proje koordinatörü Mevlüt Erdem, Akın Aydın ve beraberindekilerle birlikte, ilk önce Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Müdür Yusuf Beyazpınar'a proje hakkında bilgilendirme yaptılar.

Buradan Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden proje katılımcıları Belediye Başkanı Ticabi Civelek ve Başkan Yardımcısı Yusuf Ütü karşıladı. Proje katılımcıları burada Başkan Ticabi Civelek'e de proje hakkında bilgiler verdiler. Heyet başkanının almanca olarak söylediklerini proje koordinatörü Mevlüt Erdem, Başkan Civelek'e Türkçeye çevirerek anlattı. Başkan Ticabi Civelek proje katılımcılarına Kumru'yu anlatan kitapçık, harita ve fındık paketi hediye etti. Katılımcılar da Başkan Civelek'e bölgelerine ait el yapımı çikolata ve yöresel el yapımı bir ürün hediye ettiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Almanyalı Yerel Yönetici ve Eğitimciler Kumru'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement