Alican Çelik, Yeniden Tff İl Temsilcisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Alican Çelik, Yeniden Tff İl Temsilcisi Oldu

Alican Çelik, Yeniden Tff İl Temsilcisi Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilciliği seçiminde Alican Çelik yineden başkanlığa seçildi.

25.07.2015 17:13

Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilciliği seçiminde Alican Çelik yineden başkanlığa seçildi.

Adıyaman ASKF Temsilciliğinde gerçekleştirilen TFF İl Temsilciliği olağan genel kurulunda mevcut Başkan Alican Çelik ve Hakan Leblebici aday oldu. ASKF Temsilcisi Cenap Taşkın'ın Divan Başkanlığını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Faruk Dursun'un divan üyeliğini yaptığı kongrede 34 amatör spor kulüp yetkilisinden 32'si oy kullandı.

Yapılan oylamada Alican Çelik 20, Hakan Leblebici 11 oy alırken 1 oy geçersiz sayıldı. Mevcut Başkan Alican Çelik yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurul öncesinde açıklamada bulunan ASKF Başkanı Cenap Taşkın, Adıyaman amatöründe birlik beraberlik içerisinde yeni bir sayfa açmak istediklerini belirterek, "ASKF olarak herkese eşit mesafedeyiz. Adaylarımızın da herkese eşit davranacak, ayrım yapmayacağına inanıyoruz. Seçilen kişi 34 takımın il temsilcisi olmalıdır. Kim sizden usulsüz bir şey isterse bunu yapmayın. 34 kulübü birbirinden ayırt etmeyin. İtip kalkmaları bırakalım. Adıyaman amatörü zarar görüyor. Sıkıntınız olduğunda gerekeni yapacağız" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Faruk Dursun ise, her iki adaya başarılar dileyerek, kurum olarak tüm kulüplere eşit mesafede olduklarını vurguladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alican Çelik, Yeniden Tff İl Temsilcisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement