Akyol'dan Protokol Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Akyol'dan Protokol Tepkisi

Akyol\'dan Protokol Tepkisi

Anadolu Genç Girişimciler ve Dayanışma Derneği (AGGD) onursal başkanı Bedirhan Akyol, düzenlemiş olduğu ’Çözüm sürecinde gençlik ve tanıtım’ programına protokol üyelerinin katılmamasına tepki gösterdi.

21.05.2015 13:20

Anadolu Genç Girişimciler ve Dayanışma Derneği (AGGD) onursal başkanı Bedirhan Akyol, düzenlemiş olduğu 'Çözüm sürecinde gençlik ve tanıtım' programına protokol üyelerinin katılmamasına tepki gösterdi.

Yenişehir ilçesindeki bir otelde düzenlenen 'Çözüm sürecinde gençlik ve tanıtım' isimli programda protokol krizi yaşandı. AGGD tarafından düzenlenen programa AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayları Haşim Haşimi, Alaattin Parlak, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Sayar ve bazı STK temsilcileri katıldı.

Programın çözüm süreciyle alakalı önemli bir konu olduğunu dile getiren Akyol, "Programa protokolden hemen hiç kimse katılmadı. Şehit ve dağdaki aileleri bir araya getirmişken protokolü bir araya getiremedik. Kürtçeye ve Kürtlere bu kadar önem veren bir Cumhurbaşkanı var iken, protokol bu konuya bu kadar duyarsız kalmamalıdır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyol'dan Protokol Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement