Akü'de 'Üslup ve Repertuar Dersi, Repertuar Örnekleri' Konseri - Son Dakika
Yerel

Akü'de 'Üslup ve Repertuar Dersi, Repertuar Örnekleri' Konseri

Akü\'de \'Üslup ve Repertuar Dersi, Repertuar Örnekleri\' Konseri

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Anasanat Dalı tarafından ‘Üslup ve Repertuar Dersi, Repertuar Örnekleri’ adlı konser düzenlendi.

20.06.2014 16:34

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Anasanat Dalı tarafından 'Üslup ve Repertuar Dersi, Repertuar Örnekleri' adlı konser düzenlendi.

AKÜ Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserin repertuarının, AKÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Yıldırım Aktaş'ın 'Üslup ve Repertuar Dersi Alan Öğrencilerin Başarılarını Etkileyen Frustrasyonlar (Engellemelere)' adlı Sanatta Yeterlik tezinden yararlanılarak oluşturulduğu belirtildi. Solistliğini Yıldırım Aktaş'ın yaptığı konserde, kemanda Yardımcı Doç. Dr. Yavuz Tutuş, neyde Öğretim Görevlisi Ömer Bildik, bendir ve dairede Öğretim Görevlisi R. Semih Şenyayla udda, Öğretim Görevlisi Burak Kaynarca, Öğretim Elemanı Kenan Savaş ise kanunda yer aldı. Hacı Arif Bey, Sadettin Kaynak, İ. Hakkı Bey, Rahmi Bey, Abdülkadir Meragi gibi ünlü Türk bestekarların nadide eserlerinin icra edildiği konser, Devlet Konservatuvarı öğretim elemanı ve öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akü'de 'Üslup ve Repertuar Dersi, Repertuar Örnekleri' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement