Aktif Eğitimciler Sendikası Faaliyetlerine Başladı - Son Dakika
Yerel

Aktif Eğitimciler Sendikası Faaliyetlerine Başladı

Aktif Eğitimciler Sendikası Faaliyetlerine Başladı

DÜZCE (İHA) – Aktif Eğitimciler Sendikası Düzce Şubesi Başkanı Arif Önemli, ülke genelinde tüm eğitimcileri, aktif eğitimciler sendikası altında buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

19.02.2014 13:39

DÜZCE (İHA) – Aktif Eğitimciler Sendikası Düzce Şubesi Başkanı Arif Önemli, ülke genelinde tüm eğitimcileri, aktif eğitimciler sendikası altında buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Düzce Şubesi tarafından DÜSİAD Plazada düzenlenen bilgilendirme toplantısına Aktif Eğitimciler Sendikası Başkanı Osman Bahçe Genel Başkan vekili Abdülkadir İşler, Genel Başkan Yardımcıları Osman Öztürk, Yusuf Gül ve Düzce Aktif Eğitim Sendikası Başkanı Arif Önemli ve çok sayıda eğitimci katıldı.

Toplantıda konuşan Düzce Aktif Eğitimciler Sendikası Başkanı Arif Önemli, Sendikanın oluşumuna ilişkin bilgiler verdi. Önemli, "Aktif Eğitimciler Sendikası'nın kuruluşundan bu yana bizi biz yapan bütün değerlerimize omuz veren, güç veren Genel Başkanımız Sayın Osman Bahçe başta olmak üzere tüm genel merkez ve il temsilcilerimize ve bütün gönüldaşlarımıza sonsuz saygılar sunuyoruz. Sendikamız, kültür dünyasının zenginliklerini bünyesinde barındırmayı ve ülke genelinde tüm eğitimcileri ötekileştirmeden aktif eğitimciler sendikası altında buluşturmayı hedeflemektedir" dedi.

28 Aralık 2013'de ilk genel kurulunun yapıldığını belirten Önemli, iki ayda 23 bin 565 üyeye ulaştıklarına dikkat çekerek "Kimi zaman hangi gözle ve kim hangi gözle bakarsa baksın eğitim sistemimizin temel taşları eğitimin diğer çalışanlarıyla birlikte paha biçilmez cevherleri öğretmenlerdir. Hangi teknolojik gelişme olursa olsun hangi yeni eğitim sistemi uygulanırsa uygulansın öğretmenin yerini tutacak ikinci bir kişi sistem ve nesne yoktur. Geçmişten günümüze toplumda öğretmenlerin yeri başka kişi ve kavramlarla doldurulmayacak kişi ve kavramlardır. Peygamberler insanların öğretmenleri olduklarını ve ilk insanın bir peygamber olduğunu düşünürsek toplumların öğretmene olan inancını ve öğretmenin toplum için ifade ettiği kamil manayı daha iyi fark etmiş oluruz" diye konuştu.

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe ise "Değerli arkadaşlar sendikamız kuruldu demiyoruz yeniden kuruldu biz logomuzla ve görsellerimizdeki 2012 rakamını genelde değiştirmedik. Gerekçesi şu; aslımızı inkar etmiyoruz. Yani dünün devamı olma gerçeğini görmezden gelemeyiz . Bu günde sendikamızın ikinci kuruluşu ve inşallah ülkemizde sendikacılık faaliyetleri devam ettiği sürece faaliyetlerine devam edeceği inancımız var ve bu kararlılıkla illerimizi dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Birlikte planladığımız projelerimizi paylaşıyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aktif Eğitimciler Sendikası Faaliyetlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement