Akşehir'de Şiir ve Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Yerel

Akşehir'de Şiir ve Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Akşehir\'de Şiir ve Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığının düzenlediği resim ve şiir yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

12.06.2014 16:13

Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığının düzenlediği resim ve şiir yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde resim ve şiir yarışması düzenledi.

Akşehir geneli ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, şiir kategorisinde Atatürk Ortaokulundan "Jandarma" adlı şiiriyle Rümeysa Dilara Günel birinci, Adsız Sedat Sezgin Ortaokulundan "Güvenliktir Jandarma"  adlı şiiriyle Esma Kısmet ikinci, Mualla Nigar Yamaç Ortaokulundan "Jandarmanın Önemi" adlı şiiriyle Ayşenur Yılmaz oldu üçüncü oldu.

Resim kategorisinde ise Atatürk Ortaokulundan Sinem Melda Seçgin birinci, Atatürk Ortaokulundan Aysu Özçelik ikinci ve Atatürk Ortaokulundan Firdes Yıldız üçüncü oldu. Öğrencilere Akşehir Kaymakamlığında düzenlenen törende ödülleri İlçe Kaymakamı Ali Dursun tarafından verildi.

Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit öğrencilerin başarısından duydukları memnuniyeti ifade etti. Yiğit, "Öğrencilerimizin bizleri çok mutlu etti. Kurum olarak öğrencilerin sadece ders başarısı ile değil sosyal, kültürel ve sanatsal yönleri ile de ilgilenmek ve başarılarına şahit olmak çok güzel" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akşehir'de Şiir ve Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement