Aksaray'da Jandarmadan Hastalara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Jandarmadan Hastalara Ziyaret

Aksaray\'da Jandarmadan Hastalara Ziyaret

Aksaray’da İl Jandarma Alay Komutanlığı, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle Aksaray Devlet Hastanesi Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniğinde yatan hastaları ziyaret etti.

03.04.2014 18:45

Aksaray'da İl Jandarma Alay Komutanlığı, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle Aksaray Devlet Hastanesi Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniğinde yatan hastaları ziyaret etti.

Asayiş Komutanı Yarbay Hakan Eşitgen, Personel Şube Müdürü Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dede ve askeri personelin katıldığı ziyarette hastalarla tek tek ilgilenen askeri personel, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Jandarma Yarbay Hakan Eşitgen, Jandarma Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıldönümü ve Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde böyle bir ziyaret yaptıklarını belirterek, "Hastanede yatmakta olan hastalarımıza Jandarma teşkilatı olarak her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek, hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, moral vermek üzere geldik. Göğüs Hastalıkları Kliniğinde tedavi olmakta olan hastalarımıza jandarma teşkilatı adına küçük hediyelerimizi takdim ettik. Devlet Hastanesi'nin çeşitli servislerinde yatmakta olan tüm hastalarımıza jandarma teşkilatı adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Jandarmadan Hastalara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement