Akp Adayı Kayhan, İğde'yi Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Akp Adayı Kayhan, İğde'yi Makamında Ziyaret Etti

Akp Adayı Kayhan, İğde\'yi Makamında Ziyaret Etti

Akp Diyarbakır milletvekili adayı olan M. Fatih Kayhan, partisinin ilçe teşkilat başkanıyla ile birlikte, Hani Kaymakamı Tahir İğde'yi ziyaret etti.

07.10.2015 16:12

Akp Diyarbakır milletvekili adayı olan M. Fatih Kayhan, İlçe Başkanı Abdullah Topkaya ile birlikte, Hani Kaymakamı Tahir İğde'yi makamında ziyaret etti. Göreve yeni başlayan İğde'ye yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, yörenin ve kentin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Hani Kaymakamı Tahir İğde, 1 Kasım seçiminin Hani'de huzur ortamında geçmesi temennisinde bulunarak, bu huzurun sağlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam İğde, M. Fatih Kayhan'ın adaylığının hayırlı olmasını, çıktığı yolda başarılı olmasını diledi. M. Fatih Kayhan ise gördüğü sıcak ilgi karşısında Hani Kaymakamı İğde'ye teşekkür etti. Karşılıklı dilek ve temenniler sonrası ziyaret sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akp Adayı Kayhan, İğde'yi Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement