Akil İnsanlar Heyeti Başkanı Batman'da - Son Dakika
Yerel

Akil İnsanlar Heyeti Başkanı Batman'da

Akil İnsanlar Heyeti Başkanı Batman\'da

Akil İnsanlar Güneydoğu Anadolu Bölgesi heyeti başkanı Yılmaz Ensaroğlu, seçim sonrası nabzı ölçmek amacıyla Batman'da bazı kişilerle görüştü.

17.04.2014 19:37  Güncelleme: 19:53

Akil İnsanlar Güneydoğu Anadolu Bölgesi heyeti başkanı, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı direktörü Yılmaz Ensaroğlu, seçim sonrasının nabzını ölçmek ve bu süreçte yaşananları öğrenmek amacıyla Batmanda bazı kişilerle görüşmeler yaptı.

Gazeteci Nizamettin İzgi’yle de görüşen Ensaroğlu, seçim öncesi ve sonrası değerlendirmeleri alarak çeşitli sorular sordu.

Çözüm sürecinin ağırlıklı olarak konuşulduğu, çözüm sürecinin seçimlere etkisinin gündeme getirildiği görüşmede Yılmaz Ensaroğlu, Batmandaki seçim sonuçlarını ve değerlendirmesini Batman Gazetesinden Nizamettin İzgi’den aldı.

Batman siyasetinin genel bir tanımını yapan İzgi, daha sonra Ensaroğlu’nun sorularını yanıtlayarak 30 Mart seçimleriyle ilgili görüşlerini, AK Partinin gösterdiği adayların değerlendirmesini ve seçmenin barış sürecine yönelik bakışını anlattı.

Bölge halkının tamamının çözüm sürecini desteklediğini ve şimdiki durumdan memnun olduğunu ifade eden Nizamettin İzgi, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili sorulan soruları yanıtladı.

 

Akil İnsanlar heyeti Başkanı Yılmaz Ensaroğlu, konuyla ilgili olarak Batman’da 5 kişiyle daha görüştüğünü ve onların da görüşlerini aldıktan sonra ilimizden ayrılacağını söyledi. 

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akil İnsanlar Heyeti Başkanı Batman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement