Akdeniz'in En Büyük Spor Mağazası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Akdeniz'in En Büyük Spor Mağazası Açıldı

Akdeniz\'in En Büyük Spor Mağazası Açıldı

Türkiye'nin altıncı, dünyanın ise 838.Decathlon mağazası 23 Ekim'de Adana'da kapılarını açtı.

22.10.2013 12:42

Türkiye'nin altıncı, dünyanın ise 838. Decathlon mağazası 23 Ekim'de Adana'da kapılarını açtı. Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde açılan mağaza, 2500 metrekarelik alanıyla Akdeniz'in en büyük spor mağazası. Mağazada 50 farklı spor dalında 70 bin ürün tüketicilerle buluştu.

18 ülkede 800'ü aşkın mağazası bulunan Avrupa'nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye'de Mayıs 2010'dan beri faaliyet gösteriyor. Ankara, İstanbul, İzmir ve Samsun'da 5 Mega spor mağazası bulunan Decathlon, altıncı mağazasını Adana'da Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. 50 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları artık Adanalı sporseverlerle de buluştu.

Ankara Kent park Alışveriş Merkezi'nde 3 bin metrekarelik, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 5 bin metrekarelik, Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde 6 bin metrekarelik, İzmir Optimum Alışveriş Merkezi'nde 3 bin 500 metrekarelik ve Samsun Piazza Alışveriş Merkezi'nde 3 bin 900 metrekarelik mağazaları bulunan ve bu mağazalarında beklediklerinin çok üstünde bir ilgiyle karşılanan Decathlon, Türkiye yatırımlarını hızlandırarak arttırma kararı almıştı. Bu çerçeve bir süredir devam eden, 2 bin 500 metrekarelik alana sahip 6. Decathlon mağazası, 23 Ekim 2013'de Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kapılarını açtı.

Yeni mağaza ile 50 kişiye daha istihdam sağlayan Decathlon'un Türkiye'deki ekibi 550 kişiye ulaştı.

Decathlon Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui, "Türkiye, 2012 yılında tüm dünyadaki Decathlon ülkeleri arasında en yüksek büyüme oranına ulaşan ülke oldu. Türkiye'de mağaza sayımızı arttırmayı planlıyoruz" dedi.

İnsanların artık daha fazla spor yaptığını, sağlıklarına, bedenlerine giderek daha çok dikkat ettiklerini belirten Boualaui, "İstanbul, Ankara, İzmir ve Samsun mağazalarımızda beklediğimizin çok üzerinde ilgi gördük; bu çerçevede sporu daha da yaygınlaştırmak ve herkes için ulaşılabilir kılmak adına Türkiye'ye daha fazla yatırım yapmaya karar verdik. Kısa bir süre önce İstanbul'da 2. mağazamızı ve ardından Samsun'daki ilk Decathlon mağazamızı açtık. Kısa bir süre arayla şimdi Akdeniz'deki ilk mağazamızı açmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Adana, her mevsim spora uygun iklimi, spor alternatiflerinin çokluğu tesis olanaklarının genişliği ve gelişmekte olan ekonomik ve kültürel yapı nedeniyle tercih ettiğimiz bir il oldu. Mağazaya, Adana'nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Hatay, Kayseri ve Gaziantep'ten de ilgi bekliyoruz. Bu mağazamızın ardından görüşmeleri devam eden yeni mağaza planlarımız da var" diye konuştu.

Decathlon mağazası hem alışveriş, hem de spor alanı mağazadaki tüm ürünler denenebiliyor. Mağaza koridorlarındaki özel bisiklet alanlarında bisiklete binilebilir, masa tenisi veya badminton oynayabilir, doğa yürüyüşü ayakkabılarını mağazanın içinde özel olarak hazırlanmış engebeli alanda test edebilirsiniz. Mağazada ayrıca çocuklar için dev bir trambolin de bulunuyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz'in En Büyük Spor Mağazası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement