Akdeniz Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı

Akdeniz Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı

2013 yılı 1.Dönem Olağan Meclis Toplantısı Konyaaltı Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi.2013 yılı 1.Dönem Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

30.04.2013 18:26

Akdeniz Belediyeler Birliği,

2013 yılı 1. Dönem Olağan Meclis Toplantısı Konyaaltı Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi.

Akdeniz Belediyeler Birliği,

2013 yılı 1. Dönem Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Konyaaltı Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 2012 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Birliğin icraat ve faaliyetleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Böcek,

Bilgi ve tecrübe paylaşımına yönelik üye belediyelerin yaşadığı sorunları yerinde tespit etmek amacıyla bölge toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Böcek, "Akdeniz Belediyeler Birliği olarak mesleki dayanışma ve kardeşlik duyguları içinde başlatmış olduğumuz faaliyetleri yürütmeye devam edeceğiz. Yönetim organlarında görev alan ve her aşamasında desteklerini esirgemeyen değerli belediye başkanı ve meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi. Oy birliği ile geçen faaliyet raporunun ardından encümen üyeleri seçimi yapıldı.

Encümen Üyeliğine; Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan, Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin ile Akseki Belediye Başkanı Mehmet Gölcü seçildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement