Akçakoca Orman İşletme Şefliği'nde İş Güvenliği ve Üretim Standardizasyon Eğitimi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Orman İşletme Şefliği'nde İş Güvenliği ve Üretim Standardizasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Akçakoca Orman İşletme Şefliği\'nde İş Güvenliği ve Üretim Standardizasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Akçakoca Orman İşletme Şefliği, 2024 üretim programı, iş güvenliği ve üretim standardizasyon konularında eğitim tatbikatı düzenledi. Tatbikata bölge müdür yardımcısı, işletme pazarlama şube müdürü vekili, işletme müdürü ve diğer personeller katıldı. Eğitimde iş güvenliği kuralları, kişisel koruyucu donanım kullanımı, ağaç kesme ve boylama teknikleri, standardizasyon ve müşteri istekleri gibi konular uygulamalı olarak anlatıldı.

30.04.2024 11:27

Akçakoca Orman İşletme Şefliği 2024 üretim programı, iş güvenliği ve üretim standardizasyon konularında eğitim tatbikatı gerçekleştirildi.

Eğitim tatbikatına Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Vekili Abdulselim Gökçe, Akçakoca Orman İşletme Müdürü Levent Kartal, İşletme Müdür Yardımcısı Emel Kaba, İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları ve İşçi personeller katıldı.

Tatbikatta 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu dahilinde iş güvenliği kuralları, kişisel koruyucu donanım kullanımının gerekliliği, güvenli ağaç kesme ve boylama teknikleri, standardizasyon, piyasa talepleri ve müşteri istekleri, uygulamada yaşanılan aksaklıkların giderilmesi konuları uygulamalı olarak anlatıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Orman İşletme Şefliği'nde İş Güvenliği ve Üretim Standardizasyon Eğitimi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement