Akademik Odalar Birliği'nden Ali İsmail Korkmaz'a Destek - Son Dakika
Yerel

Akademik Odalar Birliği'nden Ali İsmail Korkmaz'a Destek

Akademik Odalar Birliği\'nden Ali İsmail Korkmaz\'a Destek

Eskişehir Akademik Odalar Birliği üyeleri, kentte Gezi Parkı eylemlerine katıldığı ve sonrasında saldırıya uğradığı iddia edilen Ali İsmail Korkmaz için bir araya geldi.

24.06.2013 16:27

Eskişehir Akademik Odalar Birliği üyeleri, kentte Gezi Parkı eylemlerine katıldığı ve sonrasında saldırıya uğradığı iddia edilen Ali İsmail Korkmaz için bir araya geldi.

Eskişehir Akademik Odalar Birliği üyeleri, yaşanılan olaylarda yaralandığı iddia edilen ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayati tehlikesinin hala devam ettiği bildirilen Ali İsmail Korkmaz'a destek için hastane önünde toplandı. Burada bir açıklama yapan Eskişehir Akademik Odalar Dönem Sözcüsü Dr. Bülent Nazım Yılmaz, Korkmaz'ın yaşama dönüp kendileriyle birlikte olmasının en büyük istekleri olduğunu söyledi. Yılmaz, " Türkiye, Haziran ayında büyük bir halk hareketine tanıklık etti. Milyonlarca insan demokratik hak ve özgürlükleri için günlerce direndi. Doğaya, yaşama sahip çıkmak için büyük bir mücadele sergiledi. Bu büyük mücadele halen devam etmektedir. Ancak halk bu eşine benzerine az rastlanır olaylarda şiddete maruz kaldı" dedi.

Ali İsmail'i koruyamadıklarını ve sahip çıkamadıklarını ifade eden Yılmaz, "Bu kadar acımasız ve pervasız bir saldırıyı düşünemedik. Biz Ali İsmail'i koruyamadığımız için çok üzgünüz, özür diliyoruz. Bu saldırının faili ya da faillerinin yakalanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Açıklamaların ardından Yılmaz, Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz'a çiçek takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akademik Odalar Birliği'nden Ali İsmail Korkmaz'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement