Ak Partililer Fırat Mahallesinde - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Fırat Mahallesinde

Ak Partililer Fırat Mahallesinde

AK Parti heyeti, Fırat Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, toplantı yaptı.

15.05.2015 15:16

AK Parti heyeti, Fırat Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, toplantı yaptı. Vatandaşların büyük ilgisi altında gerçekleştirilen toplantıda, vekil adayları '6'da 6' için destek istedi.

Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, "Biz, sizlerle 2002'de yola çıkarken 'Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedik. ve geldiğimiz bugünlerde hepinizin yaşayarak müşahede ettiği gibi, hiçbir şey eskisi gibi olmadı" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, AK Parti'nin hedefleri hakkında bilgiler vererek, şunları söyledi:

"7 Haziran seçimlerinde 4 ana esası kendimizi şiar edindik. Bunlardan bir tanesi çözüm süreci. Çözüm sürecinin devam etmesini istiyoruz. Artık kan akmasın, Türk-Kürt ayrımı yapılmasın, Alevi-Sünni ayrımı yapılmasın, sağcı-solcu ayrımı yapılmasın istiyoruz. Kardeşçe hep birlikte Malatya'yı daha ileriye taşımak istiyoruz. Zalimler istemese de, Allah'ın izniyle bu kervan, sizlerin desteğiyle yoluna devam edecek. İkincisi, paralel yapı denilen o illetle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Ülkemizin itibarını yerle bir etmek için gayret eden o paralel yapı, hem ekonomik anlamda hem de ülkemizi itibarsızlaştırmak anlamında elinden gelen tüm gayreti gösterdi. Bütün ülkeyi dinlemişler. Dinlemişler de, bu dinlediklerini kime satmışlar? Kimin uşaklığını yapmışlar? Allah'a şükürler olsun bu ülke artık gündemi belirlenen bir ülke değil, artık gündem belirleyen bir ülke. Bu ülke devamlı darbe anayasalarıyla yönetildi. Hedefimizde sivil bir anayasa yapmak var. Bu sivil anayasa içerisinde özgürlükler olacak."

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da, AK Parti'nin birinci yarısında dolu dolu hizmetlerin yapıldığını kaydederek, ikinci yarıya hazırlandıklarını belirtti. 12 yılda Türkiye'de çok ciddi hizmetlerin yapıldığını dile getiren Taşkın, "Koalisyon hükümetlerini hatırlıyorsunuz. Emekli, 'Acaba bu ay emekli maaşımı alabilecek miyim?' diye düşünüyordu. Derviş'i gönderirlerdi, 'Gemiyle Amerika'ya git 2 çuval para getir de, emeklinin maaşını verelim.' Böyle bir ülkeden IMF'ye borcunu sıfırlatmış, her türlü hizmeti vatandaşın ayağına götüren bir devlet oldu" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ise, AK Parti hareketinin bir bağımsızlık hareketi olduğunu ifade ederek, AK Parti'nin amacının memleketin tapusunu millete vermek olduğunu belirtti. Yaşar, AK Parti'nin bütün engellemelere karşı hem özgürleştiren, millete şahsiyetli, başı dik ve onurlu hayat sunduğunu hem de yoksulları doyurduğunu, hastaları tedavi ettiren, memleketin her türlü ihtiyacını karşılayan bir yapıda olduğunu kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Fırat Mahallesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement