Ak Partili Vekillerden Fotoğraf Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Vekillerden Fotoğraf Açıklaması

Ak Partili Vekillerden Fotoğraf Açıklaması

Geçen Hafta Cuma günü çekilen ve Kırşehir’de bazı yayın organlarında farklı yorumlanan fotoğraf üzerine AK Partili yöneticilerden açıklama geldi.

15.04.2015 09:07

Geçen Hafta Cuma günü çekilen ve Kırşehir'de bazı yayın organlarında farklı yorumlanan fotoğraf üzerine AK Partili yöneticilerden açıklama geldi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Milletvekili adayı Salih Çetinkaya ve Milletvekili adayı Hacı Turan, fotoğrafı kendilerine göre yorumlayan gazetecilerin yaptığı haberlerin asılsız olduğunu belirtti. Yazılı olarak yapılan açıklamada, "10.04.2015 Cuma günü öğlen saatlerinde Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Sayın Kudret Saylam beyfendinin, Milletvekili Adaylarımız Salih Çetinkaya ve Hacı Turan beyler'e hayırlı olsun temennisinde bulunmak maksadıyla, Hacı Turan bey'in bürosuna ziyarete geldiği esnada çekilen bir fotoğrafın "Vekil Adayları Rektör Kudret Saylam'a destek veriyor" söylemi ile basına verilerek, bazı yerel basın kuruluşlarında yayınlatılması durumu gündeme gelmiştir.

Oysaki Milletvekili adaylarımızın Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Sayın Kudret Saylam ile görüşmeleri sırasında, "Rektörlük Seçim Süreci ile ilgili herhangi bir mevzu gündeme gelmemiş ve Saylam'a rektörlük ile ilgili herhangi bir destek sözünün verilmesi" durumu kesinlikle söz konusu olmamıştır.

Yani, bazı yerel basın kuruluşlarında yayınlanan o fotoğrafların ve haberin gerçeklikle hiçbir bağlantısı yoktur. Gerçek olmayan söylemlerle yayınlanan, yayınlattırılan bu fotoğraflar ve haberler, tamamen asılsızdır ve kesinlikle basın yayın ilkelerine ve ahlakına da uymamaktadır. Ak Parti Kırşehir İl Teşkilatı ve Milletvekili adaylarımızın rektörlük seçimleri ile ilgili düşüncelerinde ve tavırlarında net olduğunu bir kez daha belirtir, bazı yerel basın kuruluşlarının basın-yayın ahlakının dışına çıkarak yapmış oldukları bu davranışı da, esefle kınadığımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadesinde bulunuldu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Vekillerden Fotoğraf Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement