AK Partili Özgökçe'nin Seçim Ofisine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

AK Partili Özgökçe'nin Seçim Ofisine Yoğun İlgi

AK Partili Özgökçe\'nin Seçim Ofisine Yoğun İlgi

AK Parti'nin Tuşba Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'nin İskele Caddesi üzerinde açtığı seçim ofisi her gün binlerce kişiyi ağırlıyor.

26.02.2014 20:04  Güncelleme: 20:09

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van eski milletvekili Kerem Altun, tarla sürümünde izi olmayanların, harmanda sözünün olmayacağını belirterek, "Bunu için siyasi rakiplerimiz her seçim döneminde çirkin şeylere başvurarak halkı kandırmaya çalışıyor" dedi.

AK Parti'nin Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'nin İskele Caddesi üzerinde açtığı seçim ofisi her gün binlerce kişiyi ağırlıyor. AK Parti milletvekilleri Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi ve Gülşen Orhan'ın ardında bugün de AK Parti eski milletvekili Kerem Altun, Özgökçe'nin seçim ofisini ziyaret etti. Özgökçe'nin AK Parti ve Tuşba halkı için çok iyi bir karar olduğunu belirten Altun, bunun da halk tarafından gösterilen yakın ilgi ve alakadan anladıklarını söyledi.

'Tarlada izi olmayanların harmanda sözü olmaz' atasözünü hatırlatan Altun, "Maalesef il için bir dikili taşı bile bulunmayan siyasi rakiplerimiz her seçim döneminde seslerini yükselterek, her türlü çirkin işlere başvurarak halkı kandırmaya çalışıyorlar. Ama halkımız buların bu çirkin oyunlarını biliyor ve şimdiye kadar olduğu gibi bu seçimde de cevaplarını sandıkta verecektir. Çünkü halkımız AK Parti hükümetini 10 yıllık iktidarı döneminde ne yaptıklarını biliyor. Halkımız, AK Parti'nin kaybetmesi durumunda başlatılan bu barış ve kardeşlik açılımının sekteye uğrayacağını da çok iyi biliyor. Bunların bu çirkin girişimlerine de asla izin vermeyecektir" dedi.

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ise, Altun ve beraberindeki heyetin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Allah'ın izni ile halkımızın göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakayla birlikte seçimi yüzde 70 oyla kazanacağız. Gittiğimiz her yerde partimize ve bize karşı yoğun bir ilgi var. Birçok insanımız ise yaşanan zaman darlığından kendileri ofisimizi ziyaret ederek bizleri desteklediklerini ifade ediyorlar" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Partili Özgökçe'nin Seçim Ofisine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement