Ak Partili Kalkan'dan Başkan Kürüm'e Nazik Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kalkan'dan Başkan Kürüm'e Nazik Ziyaret

Ak Partili Kalkan\'dan Başkan Kürüm\'e Nazik Ziyaret

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ü ziyaret etti.

25.02.2014 12:31

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ü ziyaret etti. Ekibiyle ilk resmi ziyaretini Kürüm'e yaptığını belirten Kalkan, Karabağlar'da sürdürdükleri siyasi mücadele de Kürüm'e nezaket ziyaretlerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Seçim çalışmlarına hız kesmeden devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, Karabağlar'ın CHP'li Başkanı Sıtkı Kürüm'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ekibiyle ilk resmi ziyaretini Kürüm'ün makamına yaptığını belirten Kalkan, "Karabağlar'a katıkılarından ve bizleri siyasi mücadelemizin sürdüğü bu noktada, ziyaretimizi kabul ettiğiniz için saygılarımı sunuyorum. Sizin bilgilerinize ve siyasi tecrüblerinize ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

"BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİ"

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ise ziyaretten duyduğu menuniyeti belirterek, "Partim Karabağlar'da nöbet değişimi yaparak başka bir aday başka bir arkadaş tercih etmiştir. Onada, sizede çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Diliyorum ki sahada kardeşçe bir rekabet olur. Bizde CHP olarak bugüne kadar bölgeye hizmet ettik. Yarışın sonunda da dostluk kazansın." ifadelerini kullandı. AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ise, çıktıkları seçim maratonunda böyle iyi dileklere ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek Kürüm'e çicek hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kalkan'dan Başkan Kürüm'e Nazik Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement