Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar Düzenlenen Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar Düzenlenen Yemekte Bir Araya Geldi

Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar Düzenlenen Yemekte Bir Araya Geldi

AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri Devrek'te düzenlenen yemekte köy muhtarları ile bir araya geldi.

02.07.2013 13:52

AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri Devrek'te düzenlenen yemekte köy muhtarları ile bir araya geldi.

Bu yıl 3. gerçekleştirilen ve AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri tarafından düzenlenen "Dayanışma ve Kaynaşma Yemeğinde" İl Genel Meclis Üyeleri köy muhtarları ile bir araya gelerek kaynaşmanın ve dayanışmanın örneğini sergilediler. Devrek Öğretmen Evinde muhtarlara yönelik düzenlenen yemekte konuşan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Vacit Durdubaş,"Her yıl olduğu gibi bu yıl da il başkanımızın talimatı ile muhtarlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Hepimiz yerel yöneticiler ve seçilmişler olarak görevlerimiz gerçekten zor ama bir o kadarda vatandaşlarımıza karşı hizmet etmenin memnuniyetini yaşamaktayız.2004 yılından bu yana ülkemizde partimizin ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde ciddi çalışmaları oldu bu çalışmalar esnasında halkımız bizlere çok ciddi destekler verdi bizde bu destekleri aldıkça verdiğimiz hizmetleri daha istekli ve daha şevkle yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda gerek Köydes ve gerekse İl Özel İdaresi tarafından yapılan yatırımlarla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Mevcut sorunlarımızı sizlere konuşarak çözümler üretmeye ve hizmet veremeye çalışıyoruz İnşallah bundan sonraki çalışmalarımıza hız kesmeden hep birlikte el ele vererek devam edeceğiz" dedi.

Devrek AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik ise davetlilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi,"Değerli muhtarlarımız öncelikle davetimize iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten seçilmişler olarak sizler ve bizler zor şartlar altında görev yapmaktayız bunun nedeni de bizleri eleştirenler var insanların hepsini ayrı ayrı memnun etmek imkansız bizler bunun bilinci içerisindeyiz. Bizler AK Parti olarak 2004 yılında göreve geldiğimizde bildiğiniz üzere Devrek'te 780 kilometre yol ağımız vardı ve bunun yüzde 15'i asfalttı bunu hepiniz biliyorsunuz. Bu oranlar şu an yüzde 55, yüzde 56'lar seviyesine çıktı yani yaklaşık 300 kilometre asfalt çalışmamız oldu. Bunlar yeterlimi? Tabi ki değil. Bizlerin amacı her yıl bütçeden Devrek için ne kadar pay alabiliriz arkadaşlarımızla birlikte bunları hesabını yapmaktayız. Bizim yol ağımız nüfusumuz az olmasına rağmen Ereğli'den de fazla Çaycuma'da da fazla bunun için çok mücadele ettik bu yılda asfalt çalışmalarımız aralıksız devam etmekte. Bizim amacımız asfaltsız ve parke taşı olmayan köy kalmaması içindir vatandaşlarımızın refahı ve rahatı bizler için ön plandadır şehirde ne varsa köylerimizde de o olsun istiyoruz. Ben on yıllık AK Parti sürecinde siyasetin çok değiştiğine inanıyorum eskiden hizmet almak için ya ilçe başkanına bir yerde iyice bakacaktınız ya da diğer birim amirlerine her türlü desteği çıkacaktınız şimdi her şey çok değişti bizim ilkemiz halka hizmet hakka hizmettir. Tekrar davetimize katılan tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Düzenlenen yemeğe; Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Zonguldak AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, İl Genel Meclis Üyeleri Nazmi Öksüz, Vacit Durdubaş ve Şahin Aldıbaş, Devrek AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, TSO Başkan Yardımcısı Zekayi Bükrü, AK Parti Devrek Kadın Kolları Başkanı Tülay Tatoğlu, diğer partililer ile muhtarlar katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar Düzenlenen Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement