Ak Partili Heyetten Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Heyetten Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti

Ak Partili Heyetten Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy SGM Müdürü Yücel İnce'yi makamında ziyaret etti.

23.05.2013 14:47

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy SGM Müdürü Yücel İnce'yi makamında ziyaret etti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Selda Yeşil, Mustafa Seçkin ile Murat Akbay, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla

Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Yücel İnce'yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette tüm çalışanların Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutlayan partililer daha sonra Yücel İnce'nin makamında bir araya geldiler. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ülkemizde önemli bir noktada bulunduğunu ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Demribağ, başta Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Yücel İnce ve çalışanları olmak üzere, tüm SGK çalışanların haftasını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Yücel İnce, "13- 19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası'nı önceki yıllara göre daha değişik etkinliklerle kutladık. Kipa Alışveriş merkezinde sosyal güvenlik bilincinin oluşması adına stant kurarak vatandaşlarımızı bilinçlendirdik. Vatandaşlarımıza hafta boyunca genel Sağlık Uygulama Rehberi, İşveren hak ve yükümlülükleri, Çiftçilerin sosyal güvenliği, yurtdışında bulunanların sosyal güvenliği, iş kazası ve meslek hastalığı, kayıtdışı istihdam, özürlülerin sosyal güvenlik hakları, mevsimlik tarım işçilerinin sigortalılığı, aylıkların hesaplanması, prim ödeyerek emekli olunur mu? konularının yer aldığı broşürleri dağıtarak bilgi sahibi olmalarını sağladık" dedi.

Etkinlikler kapsamında Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi'nde düzenledikleri etkinlikten çok memnun kaldıklarını kaydeden İnce, "Engelli çocuklarımızla bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Kendileri için hazırladığımız hediye paketlerini dağıttığımızda mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Daha önceki yıllarda protokol ziyaretleri gerçekleştiriyorduk ama bu yıl daha farklı bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Düzenlediğimiz etkinlikler çok dikkat çekerken, gelecek yılda Belediye Meydanında stant açarak vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz" diye konuştu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy'de çalışan SGK'lı sayısını sorarken, Yücel İnce ise, ""Çerkezköy'de 68 bine yakın SGK çalışanımız var. Sanayi şehri olan Çerkezköy'de emekli ve bağ-kur çalışanları hariç 4A statüsünde 68 bin SGK çalışanı bulunuyor" cevabını verdi. Çerkezköy SGK Müdürlüğü'nün yer durumu hakkında da fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Demirbağ "Askeri lojmanların karşı tarafında bulanan ve SGK'ya verilmesi planlan alan hazır durumda. Meclisten geçtiğini düşünüyorum. Yapılan çalışmaların ardından alan SGK'ya teslim edilecek" dedi. Yapılan karşılıklı sohbetlerin ardından AK Partili heyet ziyareti tamamlayarak Yücel İnce'nin makamından ayrıldı.

23.05.2013 14: 37: 32

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Heyetten Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement