Ak Partili Eski ve Yeni Yöneticiler Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Eski ve Yeni Yöneticiler Bir Araya Geldi

Ak Partili Eski ve Yeni Yöneticiler Bir Araya Geldi

AK Parti Yunusemre ilçe başkanlığının ve milletvekili adayı İsmail Bilen’in katkılarıyla eski ve yeni yönetim Şelale Plazada kahvaltıda bir araya geldi.

21.10.2015 14:42

AK Parti Yunusemre ilçe başkanlığının ve milletvekili adayı İsmail Bilen'in katkılarıyla eski ve yeni yönetim Şelale Plazada kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya AK Parti milletvekili Murat Baybatur, milletvekili adayları İsmail Bilen, Nevzat Büküm Yunusemre belediye başkan yardımcısı Mustafa Dandin, AK Parti Yunusemre eski ilçe başkanı Engin Yüksel eski ve yeni yöneticiler katıldı.

Açılış konuşması yapan Zafer İkinci teşkilatların birliğe beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, "Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan dostluklardır. Bugün görevde biz varsak yarın başkaları olacak. İlçe başkanlığımızın kapısı herkese açık, eski ilçe başkanımız Engin Yüksel ile 20 yıllık dostluğumuz var." dedi. Zafer İkinci konuşmasının devamında, "1 Kasım seçimleri ülkemiz için çok önemli inşallah tek başına AK Parti iktidarı ile ülke yeniden kalkınma hamlesine girecektir." diye konuşarak kahvaltıya katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Kahvaltıya katılan milletvekili ve milletvekili adayları konuşmalarında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek teşkilatların 1 Kasım'a kadar var gücüyle çalışması gerektiğini söylediler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Eski ve Yeni Yöneticiler Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement