AK Parti Ünye İlçe 4. Divan Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ünye İlçe 4. Divan Kurulu Toplantısı

AK Parti Ünye İlçe 4. Divan Kurulu Toplantısı

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı İlçe Danışma ve 4.Divan Kurulu Toplantısı, Ünye Kültür Sitesi'nde gerçekleştirildi.

08.12.2012 15:58

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı İlçe Danışma ve 4. Divan Kurulu Toplantısı, Ünye Kültür Sitesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti için çalışanları futbol takımına benzetti.

Toplantıya AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, AK Parti Ordu İl başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, İl Genel Meclis üyeleri, çevre ilçe ve belde belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, yapılan çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Hedef olarak 2023'ü gösteren Çamyar, "Şehrimizde üniversitesi olan, İç Anadolu bağlantı yolu bitmiş, buna paralel olarak uluslar arası taşımacılık yapabilen limanı olan, sınıflarında tekli eğitim yapabilen, eko turizme köylerini açmış, sağlıkta merkez olan, sporda merkez olan, kültür kongre merkezi olan, tarihi yapıları kurtarılmış, ilçeye yakışır emniyet binası olan bir Ünye hayal ediyoruz. Biz hazırız, hedef 2023" dedi.

Kürsüye çıkan ve yaptığı çalışmaları anlatan bir diğer isim Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu oldu. Arpacıoğlu, bugüne kadar çözülemez denilen sorunları çözdüklerini ve her türlü zorluğa rağmen hizmet yaptıklarını kaydetti.

Son konuşmayı yapan Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise AK Parti'ye hizmet eden herkesi bir futbol takımına benzeterek, "Bizler takımın birer parçayız. O yüzden birbirimize değil rakibe çalım atmalıyız. Eğer birbirimize çalım atarsak golü yeriz. Biz ne kadar koşup pas atarsak forvetimiz o kadar gol atar. O yüzden biz çok çalışalım ki çok gol olsun" diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ünye İlçe 4. Divan Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement