AK Parti Teşkilatı Üniversitede Darp Edilen Genci Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatı Üniversitede Darp Edilen Genci Ziyaret Etti

AK Parti Teşkilatı Üniversitede Darp Edilen Genci Ziyaret Etti

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde maskeli bir grup tarafından darp üniversite öğrencisi Yiğit Yiğiterol’u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

01.01.2014 14:09

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde maskeli bir grup tarafından darp üniversite öğrencisi Yiğit Yiğiterol'u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde AİBÜ'de yüzlerine maske takıp kantini basan ve fakültelerde önüne geleni darp eden grubun saldırısına uğrayan üniversite öğrencisi Yiğit Yiğiterol'a Ak Parti İl Teşkilatı'ndan destek geldi. Çıkan olaylarda yaralanan öğrenciyi yılbaşı gecesinde evinde ziyaret eden İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve gençlik kolları yönetimi, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Fakülte kantininde öğrenci arkadaşları ile dinlendiği anlarda karşıt görüşlü öğrencilerin saldırısı sonucuyla yaralanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 3'ncü sınıf öğrencisi Yiğit Yiğiterol'un anne ve babasıyla bir araya gelen siyasiler, aileye geçmiş olsun dileğinde bulundu. Aynı zaman Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi de olan üniversiteli genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve desteklerinde dolayı siyasilere teşekkür etti.

Siyasiler ise olaylar ile hiçbir ilişiği bulunmayan gence yaşadığı talihsiz olaydan dolayı üzüntü duyduklarını belirtti. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatı Üniversitede Darp Edilen Genci Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement