AK Parti Sakarya Gençlik Kolları İlçe Başkanları İstişare, Değerlendirme ve Eğitim Kampı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları İlçe Başkanları İstişare, Değerlendirme ve Eğitim Kampı

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları İlçe Başkanları İstişare, Değerlendirme ve Eğitim Kampı

Akyazı Kuzuluk Termal Otel'de gerçekleştirildi.

23.01.2012 12:35

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları İlçe Başkanları İstişare, Değerlendirme ve Eğitim Kampı,

Akyazı Kuzuluk Termal Otel'de gerçekleştirildi.

Kampın içeriği ve hedefini gösteren bilgilendirme toplantısı ile başlayan kamp programında daha sonra ilçe başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden, Bu tür toplantılar ve eğitim kampları teşkilat dinamizmini ve çalışma gücünü arttırarak kaynaşmaya, kardeşliğe ve başarıya ulaşmada bir araçtır. AK Parti kadroları, her zaman yapacak daha fazla işi olduğunu ve sorumluluklarının her dakika daha fazla arttığını bilmek zorundadır. Bu sorumluluk noktasında teşkilatın genç ve dinamik kadrolarına asil görevler düşmektedir. Bu kurumsal ve güçlü teşkilat yapısını daha güçlü hale getirmek için çok daha fazla çalışmamız gerekmektedir. Görevlerinin bilincinde sorumluluktan kaçmayan bir gençlik temasının devamı için her zaman gayret sarf edeceğiz" dedi.

İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu üyelerinden Teşkilat Birim Başkanı Mehmet Keçeoğlu, teşkilat ve üye çalışmalarını; Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti ve sosyal medya, kurumsal web site, online üyelik, faaliyetlerin takibi, anında ve doğru haber aktarımı, faaliyetlerin tek bir yapı altında koordinasyonunu; Üniversiteler Birim Başkanı Doğukan Öztürk, Üniversitede yapılan çalışmaları, komisyonların faaliyetlerini, gelinen son noktaları ve üniversite komisyonunun yakın zamanda gerçekleştireceği hedeflerini; İl Gençlik Sekreteri Ali İbrahim Ataman, ilçelerde genç seçmen ve üye sayılarında gelinen son aşamayı ve hedeflenen noktaları içeren konuşmaları ile devam eden İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarının faaliyet raporlarını katılımcılara sunması ile sona erdi.

Kampın ikinci oturumu 'Kişisel Gelişim Eğitimi' ile devam etti. Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, 'Etkili İletişim ve Beden Dili' başlığı altında program katılımcılarına bir konuşma yaptı. Akşam toplantısı, İstanbul İl Gençlik Kolları Teşkilat Eski Başkanı, İstanbul Milletvekili ve TBMM Dış İşleri Komisyonu üyesi Mehmet Muş, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeleri Salih Çağdaş ve Abdülkerim Yıldırım'ın katılımı ile devam etti. İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, katılımcılara kendi sosyal ve siyasi yaşamından da örnekler vererek teşkilat çalışmalarının önemini ve gençlerin nasıl bir teşkilat çalışması içerisinde olmaları gerektiğine dair tavsiyeleri içeren bir konuşma yaptı. Bu ülke için daha yapılacak çok fazla iş olduğunu, üşenmeden, ertelemeden, vazgeçmeden, sabır, metanet ve itidalli olmanın altını çizen Muş, tahriklere ve boş sözlere kapılmadan bu kurumsal kimliğin altında ülke idealleri için çaba sarf eden teşkilat gençlerinin hedef 2023 vizyonu için kendilerinin de inancını artıracağını belirtti.

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları kampın son günü İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Salih Çağdaş'ın yanı sıra Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ağırladı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya Gençlik Kolları İlçe Başkanları İstişare, Değerlendirme ve Eğitim Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement