AK Parti'nin Didim Adayı Döver, Akbük Belde Teşkilatıyla Bulştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Didim Adayı Döver, Akbük Belde Teşkilatıyla Bulştu

AK Parti\'nin Didim Adayı Döver, Akbük Belde Teşkilatıyla Bulştu

AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Ufuk Döver, AK Parti Akbük Belde Teşkilatı'nın düzenlediği dayanışma etkinliğinde belde yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi.

04.02.2014 13:59

AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Ufuk Döver, AK Parti Akbük Belde Teşkilatı'nın düzenlediği dayanışma etkinliğinde belde yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi.

Ev sahipliğini AK Parti Akbük Belde başkanı Selman Güdül'ün üstlediği etkinliğe Ak Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Erbaş ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahim Öztürk, AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Ufuk Döver, Akbük Belediye meclis üyeleri Mehmet Avcı, Coşkun Yetiş, Akbük geçmiş dönem Belediye başkanı İbrahim Şam ve yaklaşık 400 civarında davetliler katıldı.

Etkinlikte konuşan AK Parti Belde Başkanı Selman Güdül, "Ak parti olarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın yanında Didim Belediye başkan adayımızı da halkımızla buluşturmak ve tanıştırmak amacıyla düzenlediğimiz bu yemeğimize katılarak, bizlere destek veren her kese teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzde bir seçim var bizlerde bu seçim için tüm gücümüzle çalışıyoruz her konuda adayımızın arkasındayız. Tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Erbaş de, "Büyükşehir Kanununa muhalefet olsun amacıyla sözde referandumlarla karşı çıkanlar, Bugün Büyükşehir'in nimetlerini halka anlatıyorlar. At sahibine göre kişner. Bizler nasıl değişim, dönüşüm ve kalkınma olacak bunu halkımıza anlatacağız. Bunun için geliştirdiğimiz projeleri bütünsel hale geldiğinde sizlerle paylaşacağız. Etkinliği düzenleyen Belde başkanlığımıza ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Ufuk Döver ise, yerel seçimlerde vizyon ve projelerin yarışacağını belirterek "İlk işimiz kente kimlik, ruhu kazandırmak. Bunun için tüm imkanlarımızı kullanarak sorunların üstesinden geleceğiz. İlçemizin mimari, çevre düzenlemesi ile güzel örnek bir kent oluşturarak cazibe merkezi haline getireceğiz. Belediyemiz ciddi borçlanma altında ilk etapta bu sıkıntıları çözmemiz gerekiyor. Güçlü kadro ve hükümet desteği ile Didim'i çekici hale ve hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Didim Adayı Döver, Akbük Belde Teşkilatıyla Bulştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement