AK Parti Milletvekili Yemişçi'den Laboratuvar Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Yemişçi'den Laboratuvar Müdürlüğüne Ziyaret

AK Parti Milletvekili Yemişçi\'den Laboratuvar Müdürlüğüne Ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve partililer Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

25.02.2013 16:28

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve partililer Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

Edinilen bilgiye göre Ak Parti Milletvekili Özlem Yemişçi, İl Başkanı Ahmet Kambur ve İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar ve Danışman Rüstem Yılmaz Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kurum çalışmaları hakkında bilgi veren Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü Mehmet Emin Turgut, geçen yıllara dair yapılan çalışmaları, geleceğe dönük hedef ve stratejileri anlattı.

Turgut, "2012 yılı verimli geçti. Bakanlığımızın verdikleri destekle mali kaynaklarımızı yaklaşık 6 kat arttırdık. Tüm mali kaynaklarımızla yaklaşık 1 milyon liralık cihaz yatırımı yaptık. Kurumumuzu sadece ilimizin değil öncelikle bölgemizin ve AB'ye hizmet edecek şekilde uluslararası hizmet ve rekabete hazırladık. Personelimizin özverili çalışmalarının karşılığında daha fazla özlük haklarını hak ettik. Müdürlüğümüz 2007 yılından beri Akreditasyon Belgesine (uluslararası kabul edilebilir sonuç vermek için kurulan kalite yönetim sistemi) sahip olup kapsamımızı geçen sene 2 laboratuar birimi ve 3 analizden, 7 laboratuar birimi ve 11 analiz parametresine çıkardık. Özellikle hizmet binamızın yetersizliği konusunda hemfikir olduğumuzu ve konu ile ilgili yerelde ve bakanlık nezdinde ciddi bir çalışma yaptık." dedi.

AK Partili heyet laboratuarı gezerek çalışmalar hakkında bilgi altı.

25.02.2013 14: 10: 18

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Yemişçi'den Laboratuvar Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement