AK Parti Milletvekili Sait, İşadamları'nın Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Sait, İşadamları'nın Sorunlarını Dinledi

AK Parti Milletvekili Sait, İşadamları\'nın Sorunlarını Dinledi

Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Kemalpaşa Organize Sanayi (KOSBİ) işletmelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

17.11.2012 15:58

Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Kemalpaşa Organize Sanayi (KOSBİ) işletmelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kemalpaşa Ak Parti İlçe Teşkilatının organize ettiği kahvaltılı ziyaret programına, Milletvekili Rıfat Sait, Kaymakam Yüksel Topal, İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, KOSBİ Başkanı Kamil Porsuk, İşadamları ve parti yöneticileri katıldı. Ziyarette, KOSBİ'deki fabrika ve işletmeler gezilerek, çalışmalar hakkında bilgi alındı ve sorunlar yerinde dinlendi.

İşadamları, Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile KOSBİ arasındaki bölgesel teşvik farklarının kalkmasını istediler, "İzmir'den organize sahasına ulaşımda yoğun trafik sıkıntısının yaşanıyor. Özellikle kavşak yapımı çalışmaları hızlandırılmalı. Yiğitler Barajı bir an önce tamamlanarak, gelecekte yaşanacak muhtemel su sıkıntısı giderilmeli" dediler.

Milletvekili Sait ise, ilgili makamlara bu sorunları ileteceğini belirtti. Ayrıca, yeni yapılacak İzmir-İstanbul karayolunun tamamlanması ile trafik yoğunluğunun azalmasını beklediklerin ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Sait, İşadamları'nın Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement