AK Parti Milletvekili Hamzaoğulları, Karakaş'a Destek Vermek İçin Eğil'de - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Hamzaoğulları, Karakaş'a Destek Vermek İçin Eğil'de

AK Parti Milletvekili Hamzaoğulları, Karakaş\'a Destek Vermek İçin Eğil\'de

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Eğil İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş’a destek vermek için ilçeye geldi.

23.03.2014 10:13

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Eğil İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş'a destek vermek için ilçeye geldi.

AK Parti Eğil İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş ve MKYK üyesi Mehmet Akın ile birlikte seçim çalışmaları yapan Hamzaoğulları vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Beraberindeki heyet ile birlikte Eğil ilçesine bağlı Yukarı Havdan Mahallesi'ni ziyaret eden Hamzaoğulları, vatandaşlardan Mehmet Karakaş'a destek vermelerini istedi. Ziyaret sırasında AK Parti Eğil İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş ise projelerini anlattı. Çözüm süreci ile birlikte bölgede oluşan huzurun devam etmesi için AK Parti'ye destek isteyen Mehmet Karakaş, seçilmeleri durumunda Eğil ilçesini inanç turizminin merkezi haline getireceklerini söyledi. Hayata geçiricekleri projelerle dünyanın dört bir yanından ilçeye turist çekeceklerini ifade eden Karakaş, inanç turizmi ile ilçeyi kalkındıracaklarını dile getirdi. Karakaş, Eğil ilçesinde bacasız fabrika konumunda olan inanç turizmini canlandırmaları durumunda ilçenin ekonomisinin de ciddi anlamda canlanacağını dile getirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Hamzaoğulları, Karakaş'a Destek Vermek İçin Eğil'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement