AK Parti Milletvekili Adayı Taşkın: "Biz Davamızı Karşılıksız Sevdik" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayı Taşkın: "Biz Davamızı Karşılıksız Sevdik"

AK Parti Milletvekili Adayı Taşkın: "Biz Davamızı Karşılıksız Sevdik"

7 Haziran seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, "Biz davamızı karşılıksız sevdik" dedi.

24.05.2015 15:55

7 Haziran seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, "Biz davamızı karşılıksız sevdik" dedi. "

AK Parti Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, seçim çalışmaları kapsamında vites büyüttü. 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Bayram Taşkın, 7 gün 24 saat vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Hekimhan ilçesini ziyaret eden Bayram Taşkın, burada önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin Malatya için belirlediği "6'da 6" hedefinin hayata geçmesi için mücadele ettiğinin altını çizen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, "Birtakım art niyetli insanlar yanlış algılar yaratma peşindeler. Ancak herkes şunu bilsin ki önümüzdeki yüzyılda tarih yazacak bir ekibin içinde yer almaktan oldukça onurlu ve gururluyum" şeklinde konuştu.

"2023 HEDEFLERİMİZE 2002'DEN ÇOK DAHA YAKINIZ"

Hekimhan ilçesinde doğayla iç içe bir program gerçekleştiren AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın ot topladı, hayvanları sevdi. Ziyaretleri esnasında Hekimhanlılara da seslenen Taşkın, şunları kaydetti:

"2015 seçimleri, 17-25 Aralık üzerine gelen en önemli seçimdir. Yüzlerce iş yerinin kapatıldığını, yüzlerce insanın işsiz kaldığı, başörtülü bacılarımızın üniversitede kapılarında inim inim inletildiği dönemi bizler unutmayız. O yüzden AK Parti'nin istikrarı ile yola devam edeceğiz. Kalbimizin ve yüreğimizin hep beraber olduğunu biliyoruz. 2023 hedeflerimize de 2002'den çok daha yakınız. Bizim çalışmamız bir makam ile sınırlı değil. Böyle bir siyaset bizim karakterimize ve aldığımız terbiyeye yakışmaz. AK Parti'nin Malatya milletvekili sıralamasında nerede olduğumuz hiç önemli değil, biz AK Parti İl Teşkilatı ve milletvekili adayları olarak bir bütün halinde çalışıyoruz, koşturuyoruz. Halkımızla sürekli iletişim halinde olup '6-0' hedefini hayata geçirmek için sahalardayız. 'Yapamazsınız' diyerek gündem oluşturup, milletimizi her seçim öncesinde olduğu gibi kandırmaya yeltenenlere en güzel cevabı aziz milletimiz yine sandıkta verecektir. Biz 13 yıldır 'yapılamaz' denilen her şeyi yaptık. Ülke genelinde bir devrim başlattık. Bu nedenle bizim Malatya'dan 6'da 6 yapacağımıza dair inancımız tamdır. Biz bu yola baş koyduk. Bizim bu hedefimizin önünde Allah'ın izniyle kimse duramaz." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayı Taşkın: 'Biz Davamızı Karşılıksız Sevdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement